Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Rzymskie Ognie

TigerXMetin

Rekomendowane odpowiedzi

Specjalista
Opublikowano

Zależy od wielkości.Te które mają ok 50cm można trzymać w rękach, a powyżej lepiej włożyć do butelki, albo rurki.

1365526782-U231645.png

Opublikowano

Trzymaj w ręce, bądź mężczyzną :P

A tak na poważnie każda petarda może Cie poparzyć. Jeżeli chcesz trzymać w ręce to weź jakieś rękawiczki

darkness3.png

Opublikowano

Można trzymać w ręce. Zawsze jest jakieś ryzyko z fajerwerkami. W tamtym roku mój moździerz się przewrócił i strzelał po nawierzchni. Jeden strzał mi przeleciał centralnie koło nogi, w takich chwilach to jest przejebany dyg. xD

Opublikowano

Można, ja trzymałem wczoraj te hmm po 9.99 ( 2 sztuki ) i nic mi się nie stało;)

narutotagkopia.jpg

Miej wyjebane na wszystko i na wszystkich ! a tym bardziej na wyżej ustawionych mod*** którzy lizali d*psko żeby dostać posadę .

Opublikowano

Trzymałem kiedyś i "kula" poleciała nie w górę, tylko się cofnęła, rurkę rozerwało z 10 cm nad moją dłonią.

.

Opublikowano

Trzeba było wbić w śnieg xD:DxD:D

Rozwaliło mnie to :D

@Top

Ja trzymałem zawsze w ręce i nic mi się nie stało. Ale jeżeli się boisz wbij w śnieg jeżeli będzie xD lub do czegoś włóż ;)

Kiedyś to były czasy. Teraz już nie ma czasów...

Gość HollyWSRH
Opublikowano

Trzeba było wbić w śnieg ?

Nie wiem jak u wy ale ja jeszcze w tym roku sniegu nie widziałem ;x

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...