Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Pomoc] Konfiguracjia pluginów.

Proxqiu

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Hejka. Poszukuje osoby, która pomoże mi skonfigurować kilka pluginów, aby działały, albo, która to sama zrobi i wrzuć jako gotowiec.

Chodzi mi o pluginy takie jak:

iChat Permissions WorldGuard WorldEdit SignColours MultiHome LWC Essentials AuthMe AutoAnnouncer

Grup w permissionie ma byc 3: Gracz jako początkowa i żeby pisał na biało, Modek i żeby pisał na niebiesko, i Admin i żeby pisał na czerwno. A i żeby pisało [Admin] <nick>, [Modek] <nick>, [Gracz]<nick>.

Admin ma mieć wszystkie komendy.

Modek nie ma mieć możliwość: rozdawani god,leczenia,zabijana w worldguard, i robienia nowych warp, i zmiany spawn. Oczywiście reszta tak.

Gracz ma mieć możliwość używania: Multihome ale tylko robienie tele do domu i używanie tele, kolorowe pisanie, i to chyba wszystko.

Nie muszą być wszystkie skonfigurowane. Najbardziej zależy mi na Permissions (skonfigurowany pod wszystkie wymienione wyżej), iChat, LWC i to chyba wszystkie, które potrzebują konfiguracji.

GG pod chętnym na PW.

Oczywiście poleci +/- zależy kto co chce.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...