Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Q]BloodLC spolszczenie ?

mimi216

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam. Wczoraj zacząłem grać sobie dla zabawy w bloodLC. I jest tam npc z itemkami z cash shupu. Ale wszystko jest po niemiecku, a nie za bardzo znam się na itemach z item shupu by tylko z wyglądu wiedzieć do czego służy. Próbowałem wgrać spolszczenie na niemiecką wersję, potem na USA ale nic. Jak wgrałem na USA gra się wtedy nie uruchamia, ale to w sumie normalne. Otóż teraz pytanie. Czy da się wgrać spolszczenie albo zangielszczenie( umiem dobrze Angielski więc nie będzie problemu) do tego ? I na tej stronie co wybiera się instalki to pod jaką wersję wgrać ? A jeśli nie da się to gdzie mógł bym znaleźć jakieś objaśnienia co do tych itemów z cashu ? Głównie chodzi mi tylko o te itemy z cashu bo grę znam i nie trzeba mi mi spolszczenia na cała grę :) Jeszcze jedno. Do innego serwa bodajże Mythic był taki jakby patch co podmieniał opisy na angielskie tych rzeczy z item shopu, istnieje może też do tego ? Dzięki i pozdrawiam

Opublikowano

Nie wiem który będzie lepszy bo nie gram na bloodLC ale albo:

Niemiecki translator:

http://www.multiupload.com/OBQ2ABQLXS

Albo

Last Chaos 777:

http://www.multiupload.com/906U6WPGT4

Skana nie daje bo z chaosprojekt.

Ale żaden translator nie spolszcza itemshopu, dopiero jak kupisz przedmiot to będzie spolszczony. Item w is zawsze będzie w oryginalnym języku serwera.

a12cd1fa72f4efee9e9c6c4b105d8e65.jpg

Opublikowano

Niestety na ep1 niema spolszczenia, natomiast zang o ile pamiętam istnieje w najbliższej godzinie spr znaleźć. niestety nie znalazłam.

Zapraszam i polecam ~Aliszja Secret

faaaaajpg_enprqxn.jpg

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...