Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[P]Exp passy

XxKoXx

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Cześć. Wbiłem dzis do gry o 19;00-19;10 tzn zalogowałem się na konto ale nie mogłem wbić na żaden serwer (wyskakiwał jakiś błąd) wchodzę teraz i nie dostałem nic z dzisiejszego eventu ;/ Jest jakaś szansa że to jeszcze dostanę?

Opublikowano

ehh to dziwne bo w klanie mi każdy mówi ze dostał. Pewnie sobie jaja robią albo cuś ;D

@UP Lajk leci

Opublikowano

@UP aha :( To kupa z nagród ... Ehh no ale zalogować się zalogowałem o tej 19;00-19;10 ... wkur. mnie już ten nexon

Gość MaxAnnihilator
Opublikowano

Ma być 30-1 o 19.

Dawane passy.

Nie wiem czy dziś było , ale wiem że jutro ma być.

Opublikowano

ehh a jak ja się chciałem zalogować to wyskakiwał jakiś błąd coś o serwerach i zacinało całego ca ;/ a jak wbiłem tak o 21;45 to już normalnie żadnych błędów nic ;/

Opublikowano

Hej chlopaki, jednak dostalem ta nagrode. Dziwne bo jak sie o 19:05 zalogowalem to wyskoczylo mi "Failed to Login". Potem znowu sie zalogowalem - o 20 ok. i nie mialem tego. Tera sie zalogowalem (przed chwila), patrze i dostalem te nagrody. WTF?

beznazwygr.png

Opublikowano

Na pewno nie dostaniesz już exp passów.

Dzisiaj był ten event, a skoro nie uczestniczył/eś w nim to nie ma nagrody.

@down

no tak, ale rzecz w tym, że niestety nie do gry..

Opublikowano

@UP

Zalogowałem się o tej je... 19;00-19;10 tylko nie mogłem wbić na żaden serwer ! Wyskakiwał jakiś jeb... błąd wszystko się wieszało i tyle. Myślałem że za zalogowanie się dostanie więc ja też powinienem dostać bo się w końcu logowałem.

@EDIT

@UP No tak zalogował bym się do tej gry ale wyskakiwał błąd :( I znowu exp bd się pierd... ;/

Opublikowano

To samo miałem że ciągle wywalało mnie bo za dużo dzieci chciało się wbić naraz. Próbowałem i chyba za 7 razem udało mi się wejść na clanowy serv bo tam najmniej osób było i dostałem

Opublikowano

no ja bym próbował pare razy ale ostatnio mam problem i ca laduje mi sie po 10minut i wiecej ;/ Ja wbiłem raz i błąd i kumpel na moje acc wbił i też błąd ;/

@EDIT

Dobra temat do zamknięcia ;/ Jutro eventu pewnie nie będzie dziś był i nexon spier... go (Dużo osób miało problem z wbiciem na serwery)

Opublikowano

@EDIT

Dobra temat do zamknięcia ;/ Jutro eventu pewnie nie będzie dziś był i nexon spier... go (Dużo osób miało problem z wbiciem na serwery)

No napewno w moim przykładzie miałem CA na pasku poszłem na MPC wchodze patrze kurw 19.30 wchodze na CA i dostałem wszytko o.O.

Dziś nie dostaniesz passów.

Ja nie miałem problemu z wejściem na nic normalnie grałem..

681731482015096381754.png

Czytaj uważnie, masz Boga na linii.

Opublikowano

Wczoraj były exp passy za zalogowanie się od 19.00 do 19.10 bynajmniej ja dostałem.

Kox@

Wrzuć na luuuz.Dziś też będą exp passy za zalogowanie się

Szukam Grafika na zrobienie Sygnatury i Avatara.Więcej na PW

Opublikowano

@UP Jak dziś będą jak event już zamknięty i na stronie nic nie ma wspomniane o 31 tylko o 30.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...