Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Z czego lepiej fms?

m2xd1234

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Mniej więcej równe szanse , aczkolwiek wygodniej jest dropić na przeklętych ( potwory same podbiegają )

Opublikowano

Łatwiej jest z przeklętych- łatwiej się je ubija, jest ich więcej, aczkolwiek współczynnik ile mobów musisz zabić aby ta broń wyleciała jest podobny, praktycznie taki sam :)

sygnakrlik.png

By Baksiu :D

Opublikowano

Mi to najlepiej leciało podczas metków na 35lvl dobijałem do ostatniego respa i zabijałem wszystkich łuczników

to z rękawicą co 10 metek był FMS

Polecam też do doliny na Specjaliste obok Jinno jest miejsce gdzie sie respią 2 obok siebie praktycznie

Legenda
Opublikowano

Najlepiej na przeklętych, lecz równiez możesz ubijać best. kapitan, łucznik, specjalista.

exModerator Metin2 | exModerator DOTA

Opublikowano

Drop: Dziki Łucznik, Best. Żołnierz, Dziki Generał, Best. Maniak, Bestialski Łucznik, Best. Specjalista, Best. Kapitan, Przekl. Nieb. Alfa Wilk

1388363882-U262029.png
Opublikowano

mi sie wydaje ze większe szanse na drop jest w m2 z bestów.. dlaczego ? w imha siedziałem 3h na waithacku (PL) i nic nie dropło (no dropłtam antyk i jakies smieci) ^^

polecam best kapitana i specjaliste ;]

Czekam na

Pliki by Badar !!

:)

Opublikowano

Jeśli masz lvl od 13 do 15 to przeklęty niebieski alfa wilk a jeśli wyższy to łucznik !

Zrób hara woja wbij 13 lvl armor +8 , 9 mnisia

hemet +9 zwykły i broń na 10 lvl Glewia jak dobrze pamiętam też +9 do tego dokładasz rękawice i idziesz na przeklęte ! :D:D

Liczę na plusy jak pomogłem :D

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...