Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Isrobot + drugi char

mistikal

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Mam isrobota z kredytami. Chce sobie plvlowac drugą postać ale jak zaloguje sie w silkroadzie przez isrobota i pozniej chce wlaczyc drugie konto to isrobot przestaje dzialac. Jest jakis sposob zeby to ominac, lub jakis trik (moze zmiana uzytkownika w windows). Mial ktos z was podobny problem?

Opublikowano

chyba isro działa tylko z oryginalnym clientem, czyli no- dc nie może być. A może się mylę.....?

usunieta by MIKE

Opublikowano

niechę tworzyć nowego temetu więc zapytam tu, kupuję bota (Softa) co tydzień za 5 zł i taxuje się kumpla postacią 80 lvl który zakupił silki niedawno natomiast ja na mojej postaci nie. Odpalam 2 silki przez tego Softa 80 lvlem taxuje się a druga postać ktorą expie siedzi ale jest uruchomiona przez isrobota. I oto jest pytanie czy moge za to dostać bana ? będąc na bocie ale niebocić nim. proszę o szczerą odp. thx

Opublikowano

tak możesz dostać bana ponieważ grasz na nie legalnym programie (ale i tak botmax cie nie zbanuje bo tylko kase zbierają i nic nie robią)

• 3 tygodnie później...
Opublikowano

JAK OTWORZYĆ ISRO BOTA + np 2 postać która stoji na stalu oto rozwiązanie z którego ja korzystam:

- Kopiujemy silka (tak że mamy 2 foldery z silkiem)

- W jednym folderze mamy isrobota,

- W 2 folderze mamy loadera,

- otwieramy isrobota juz nie bede tlumaczył jak ( po przez rączke itd)

- a 2 silkroada otwieramy poprzez loadera z tego 2 folderu.

UWAGA ! nie mozna włączyć najpierw silkroada zwykłego ( przez loadera) a później isrobota. Kolejność musi być zachowana:

1. ISROBOT

2. LOADER

Jesli komuś pomoglem sie ciesze:) pzdr!

• Dodaj nową pozycję...