Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Pytanie]6-7 Bon

gienio11211

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Siema otóż mam pytanie do wszystkich graczy metina grających w prywatne serwery .

Otóż to nie rozumiem nikogo z was dla czego na priwach nie ma być 6/7 bonów jeżeli to jest priv?

Jak myślicie o nie 6/7 bon na klasy co to za pvp jak ma mnie ktoś na skila . Ma cie na skilla bo nie potrafisz grać w metina nie potrafisz zrobić prostego bonu w eq Absy " Miecze itp

Abs na klasę jest tak zrobiony żeby nie było za łatwo .

Przeważnie jest na prwiach 20 miecze itp 15 magia 15 lud

To teraz jest tak silny przeciwko Wojownik 15% Zakładasz abs na magię i miecze np + w 6/7 odpo na klase 10%

to już masz przewagę . Czy to jest aż tak trudne ?

Chyba jak najbardziej jest to logiczne .

Więc nie rozumiem dla czemu zrobili teraz priwy bez 6/7

5 lat temu to były priwy kxmt2 yymt2 itp to były przelomy tylko szkoda że działały max 2 miesiące a teraz działają 2 lata i to jakies gówna które zarabiają aby tylko kasa kasa i tylko kasa zero zabawy .

Na extremes2 był świetny serwer wcześniej były absy i waliło się po 400k ze skila na char 15lvl bez eq Z eq full absy

10k ze skila max z krytem . Więc proszę wytłumaczcie mi czemu mam zamulać na pvp walić po 1, 2k jak na plu ?

Bo inni gracze nie potrafią pomyśleć odrobinę ? Proszę o dokładne wyjaśnienie

teksty typu

" 6/7 bon jest chujowy "

" Bo to pvp na skila "

itp jest od razu raportowane pozdrawiam ;)

haha xD

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...