Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Szukam] Skrypt do WP na palladium

maniek22121

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Szukam skryptu podobnego do bonusboxy aby jak lecę podnosił sam palladium. Szukałem ale nie mogłem znaleźć więc jak ktoś może poproszę o linka.

18706.png
Opublikowano

Jest to chyba nie możliwe. A jeśli jest to moim zdaniem wykrywalne.

Oferuję moje usługi webdeveloperskie (HTML, CSS, JavaScript (jQuery, AJAX!), PHP, MySQL, PERL).

Więcej pod PM.

Opublikowano

No ale jest skrypt który podnosi boxy, a jak czytałem na forum to pisali ze są skrypty za prometium itd. ale do palladium niestety nie mogłem znaleźć więc dlatego jak ktoś ma coś takiego bardzo proszę o linka.

18706.png
Opublikowano

Nie ma na prometium ... poza tym palladium zbiera sie ok.5-6 sekund a ci co zbiora w mniej niz sekunde napewno zostaną wykryci ...

Opublikowano

Jest skrypt na prometium endurium i te żółte kamyki ;)

Tylko że trochę mało wydajnie te kamyki zbiera.

tzn. wolno a jak się przeleci to często zaczyna zbierać kamyk a pochwili przestaje.

Prometium to jeszcze "w miarę" zbiera, ale te niebieskie i żółte to prawie wcale,

bo podnosi się je trochę dłużej i jak się oddalimy statkiem to przerywa :unsure:

skrypt nazywa się GET.xml i w folderze custom (w wp) tworzy własny folder o nazwie get,

a w nim plik konfiguracyjny get.ini oraz musi też tu być aktualny plik honey.txt

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...