Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[TS.MPCForum.pl] Spis rang na Team Speak 3 + wyjaśnienie.

barycz

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano
Diss na mpc sunrise? ;-)

Po pierwsze, wbijcie sobie do tych głów, że to nie jest żaden diss.

Po 2 Sunrise to byłem tylko i wyłącznie na jednym forum.

Po 3 nie dostałem perma na tamto konto, tylko opuściłem je ponieważ było powiedzmy "za obszerne".

EXPmIpC.gif

• Odpowiedzi 52
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

zgadzam sie z morsem

Gargamel – wielki czarnoksiężnik i czarownik od siedmiu boleści. W swej karierze podrywacza umawiał się ze Smerfetką, Sasetką, Bersetką, Bercikiem, Papą Smerfem i Ważniakiem. Ponadto, mieszka sam wraz z kotem i nie posiada, ani prawa jazdy, ani konta bankowego, co daje mu predyspozycje na zostanie prezesem partii politycznej. Mieszka w wielkiej chacie na bagnie, gdzie ciągle knuje straszliwe plany zagłady PO rasy smerfów. Niestety jego wrodzona nieudolność, ciotowatość i kalectwo nie pozwalają mu na odniesienie sukcesu w tej dziedzinie. <3

Opublikowano

Z kim ?

Z morsem.

hejter naczelny | aktywny od 2k6 | król forumka | gold member | blue member | mpc champion | best member | exmod | exvip
Km5iG.png

Opublikowano

Geoning,kokosz, mrpiotrek,Lord makin,

xamizo aka. MrKox

moga byc ale reszta -.- najgorszych userow bierzecie ;( stac was na owiele lepszych graczy

smiech.gif
Opublikowano

Ja jestem nie dobry, bo nagrałem diss łołoło madafaka....

jestem Modem na ts, bo jestem aktywny... co was to kurwa obiega ? :x

EXPmIpC.gif

Opublikowano

Ja jestem nie dobry, bo nagrałem diss łołoło madafaka....

jestem Modem na ts, bo jestem aktywny... co was to kurwa obiega ? :x

O to że pchasz się wszędzie a jak ci dali moda na ts to wielki KOXX ELO PRO ELO ELO jesteś ;)

Jak miałeś swoje forum to mpc mieszałeś z błotem ( nie mówię o disie bo to nie jest diss i mam to w dupie ) a teraz pchasz się na wszystkie stanowiska cs,metin i ts jedynie tam cie chcieli bo masz nie wyparzony ryj ;)

rzucasz bluzgami na lewo i prawo ale nie jesteś fajny bo to jest forum a nie ulica ;)

PS. Jeżeli odpowiesz to na pw bo nie będę zaglądał po to by sprawdzić czy TY mi odpisałeś ;)

kat_menu2.pngkat_menu4.pngkat_menu18.pngkat_menu14.png

Opublikowano

@up

Latasz mi koło jąder spierdolony mordozjebie. Dlaczego Cię nie ma na ts ? Chętnie bym z Tobą porozmawiał jaki to ja jestem zły.

Jak miałem swoje forum, dissowałem inne bo widziałem jaki syf się tutaj szerzył. Wyjebane mam na Ciebie, i Twoją rodzinę.

I tak bym Cię 1 strzałem połamał w 50 miejscach. Pewnie dostanę bana ale koło chuja mi to lata. To że jestem typem od Dissów to moja sprawa, dwa ! O Tobie też ludzie usłyszą. Sam lizałeś mi rów, że z języka kapało Ci gówno, ale nie wnikam. Jesteś fałszywy i spierdolony jak połowa społeczności na mpc.

sygnaqg.png

Natural by me.

• 1 miesiąc temu...
Opublikowano

A gdzie

Coders Team

Mentor

Media Team ??

Te rangi też są na TS

O co chodzi z tym programowaniem? Gdy programujesz, uczysz najprawdopodobniej najgłupszą rzecz na świecie, czyli komputer, jak ma coś zrobić.

• 1 miesiąc temu...
Opublikowano

Geoning,kokosz, mrpiotrek,Lord makin, +Omek

xamizo aka. MrKox

moga byc ale reszta -.- najgorszych userow bierzecie ;( stac was na owiele lepszych graczy

Omek!!

1339914697-U390698.png

Opublikowano

Jak tu jeszcze połowy rang brakuje.. np. MPC CODER TEAM, MPC MEDIA TEAM, MENTOR,

@down: Ale zą na TS więc powinny być w teamcie..

PS: LOL kiedy ja tamtego Posta napisałem xD nawet nie pamietam... :D

O co chodzi z tym programowaniem? Gdy programujesz, uczysz najprawdopodobniej najgłupszą rzecz na świecie, czyli komputer, jak ma coś zrobić.

• 2 tygodnie później...
  • 2 tygodnie później...
  • 4 tygodnie później...
  • 1 miesiąc temu...
Opublikowano

Jakie jest adres do TS3 MPC ? Nic nie pisze.

Słyszymy i widzimy tylko to, co jesteśmy zdolni pojąć.

• 2 tygodnie później...
Opublikowano

Team jest git, na ts ogar i porządek :)

GG 13384171

Metin2 Helper || Metin2 Player || Krytyk || Grafik || CS 1.6 Player

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...