Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Problem Szaman

WolnyLogin!

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

No więc. Wyrobiłem się na szamana i gdy wbiłem 20 level czym prędzej złapałem się za laske dwuręczną. Lecz tu pojawia się problem. Po jaki pieron on bije atakiem fizycznym?? Czy walka z laską nie powinna polegać na atakach dystansowych, np. ogniem czy czym tam popadnie?? Proszę o szybką pomoc ;) .

SAY NO!

ACTA

Opublikowano

Jasne ,że tak troszkę głupio to zrobili ,ale każda z klas może ubrać np laskę. Szaman jest przystosowany do toporu dwuręcznego ;)

Np głupio by wyglądało jakby wojownik rzucał czarami :)

Opublikowano

What :(?! Czyli nie opłaca się chodzić szamanem z laską :P? Truchu się zawiodłem, ale.. Topory 2 ręczne czy 1 ręczne dwa? I jeszcze jedno pytanie. Czy jak będę już łaził z tymi toporami to czy będę mógł używać zaklęć typu te podpalające czy coś takiego?? Bo kurcze chciał bym rozwijać postać coś pod magię, a tu takie coś xD.

SAY NO!

ACTA

Opublikowano

Akurat zerknołem hihi ^_^. Oka. Tyle chciałem. Dobrze wiedzieć, że tylko 2 osoby udzielają się na forum.. Ty i nauczycielka :huh:. No ale nie ważne. Dzięki za pomoc.

Do zamknięcia.

SAY NO!

ACTA

Opublikowano

Wiem, że trochę wtrącam nosa, ale :

Laska 2h przeznaczona jest dla 2nd profesji Druid'a, który bije czarami

2H topór przeznaczony jest dla BattleKahuna czyli Szamana bitewnego, który bije atakiem fizycznym oraz um. polegającymi zadani takiego ataku.

@Spam.

Ja już się nie udzielam skończyłam karierę z Rappelz.

Zapraszam i polecam ~Aliszja Secret

faaaaajpg_enprqxn.jpg

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...