Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Jak zginal cziter ?

MaropM

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

zenada kurwa mac gowno zjebane majkrajftofcu jebany pierdolony kutafixie co w tym smiesznego jakis suchy jebany suchar kurwa zart pierdolony

wulgi RMCF1902

Opublikowano

Mógłbyś wstawić swoje zdjęcie może byśmy się trochę pośmiali.

Zachęcam Was do wpłacania dużych sum na mojego paypal`a.

Opublikowano

Japier*ole. Tylko zobaczylem napis Minecraft w tytule filmiku to od razu wylaczylem. Bowiem nie bede ogladal takiego scierwa. Wszystko co zwiazane z ta debilna gra mnie doprowadza do szalu.

Opublikowano

Jezeli ktos nie lubi minecraft , to prosze o zamilczenie.umiescilem to w dziale minecraft bo wiedzialem ze takie nuuby jak wy beda mnie hejtowac.

Opublikowano

Misiaczku.Umieściłeś to w pogaduszkach.Oraz po jakiego huja zaśmieciłeś youtube takim gównem?

Opublikowano

Nie przemieścił. Od początku to było w pogaduszkach.

Jezeli ktos nie lubi minecraft , to prosze o zamilczenie.umiescilem to w dziale minecraft bo wiedzialem ze takie nuuby jak wy beda mnie hejtowac.

Czemu mówisz, że jesteśmy nubami? Zakładam że masz mniej niż 12 lat i nie umiesz przyjąć krytyki.

Powiedz mi, co w tym jest śmiesznego i skąd wziąłeś ten tytuł? Ja na tym filmiku widzę jak ktoś na X-Rayu kopie żelazo, później wychodzi na powierzchnie, patrzy się na świnię i słychać suchy tekst sprzed ponad roku którym się jarają głupie dzieci z podstawówki.

//Zakaz gifów-Dektored

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...