Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[release] ECSTATIC trainer GMS v 0.51!

WendigoS

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Im_hackkkk ja nic nie poradze na error 114 poniewaz... on mi sie nie pojawia. Zreszta nie jestem na tyle dobry w te klocki. Ale znalazlem cos o errorze 114 na CEFie. Sproboj tego:

Are you getting Error 114 with Ecstatic trainer? Ok well here's a few things you should try.

Step 1 is restarting your computer. OK done? Good

Now open up the folder with your hacks in it.

Double click the "Settings" File.

It should open up in notepad, and you should see the following 2 lines at the top.

InjectionDelay: 2200

InjectTrainer: 1

Ok, now change it to this:

InjectionDelay: 5000

This should fix some of your "error 114" but you're going to have to play around with this number:

InjectionDelay: 5000

Find the right one that works for you. Ok there. Bye.

72c79c5a2886af59.png
  • Odpowiedzi 91
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

WendigoS dziala eror 114 nie wyskakuje dzienx :}

Heh im_hack mozesz juz hackowac a jesli to nie dziala to nie wiem bo mi dziala :]

Opublikowano

GG_CRC(z folderu ecstatic)>ecststaticcheat>gms i tyle pozniej tzn. po jakis 10 sekundach wyskakuje had

Opublikowano

No wlasnie to jest najwieksza wada tego trainera.

Jest on cholernie niestabilny. Moge vacowac od 15 min do 1h+ bez dc, ale zdarza sie tez dc po 5 min :/. A co do god moda to jedyny sposob na to zeby zapobiec dc to zmienianie value w okienku obok co 3-4 min.

Za to na EMSie wszystkie cheaty oprocz vacow dzialaja bez zarzutow, tylko czasami zdarza sie dc przy zmianie mapki.

72c79c5a2886af59.png
Opublikowano
MAM działający sposób na Ominiecie GG

...

mi to i tak nie działa, a nawet jest jeszcze gorzej, trainer w ogóle się nie ładuje, nie jest kompatybilny z tym twoim sposobem (normalnie przynajmniej mnie wywala, a tym sposobem trainer nawet nie dostaje sygnału o włączeniu ms).

PS uruchamiam na GMS

Opublikowano

potrzebuję małej pomocy: InjectionDelay trzeba ustawić, aby się ładowało zanim się włączy gg, czy zanim się załaduje maple (tzn. zanim wskoczy w tryb pełnoekranowy)?

oraz czy odliczanie zaczyna się po otworzeniu mapla, czy naciśnięciu play?

Opublikowano

Jaroslaw, musisz znalezc najlesze IncjectionDelay dla twojego kompa, nie jest dokladnie powiedziane kiedy ma sie ladowac. Odliczanie zaczyna sie po nacisnieciu play.

Szmon, nie mam pojecia jak Ci pomoc z tym bledem. Moze sproboj rozpakowac folder z trainerem.

72c79c5a2886af59.png
Opublikowano

jeżeli po otworzeniu mapla wyskakuje mi, że cheaty zostały wykryte tzn. , że InjectionDelay jest za duże, czy muszę się zdążyć zalogować zanim minie ten czas (InjD)

Opublikowano

Mi co jakiś czas pojawia sie błąd 115 lub 151 już nie pamiętam. O co chodzi moge tylko raz na jakiś czas uruchamiać ten program??

Opublikowano

Jak Ci sie pojawi blad 115 to trzeba zrestartowac kompa, przynajmniej ja tak robie...

72c79c5a2886af59.png
Opublikowano

kk i jeszcze jedno czy gdy potworki przyciogam to one muszą sie tak wirować nie mogą stać w miejscu jak w xtrainerze??

Opublikowano

Ej pomocy !!!!

OK wiec tak zainstalowałem hacki włonczyłem maple i wszystko działało ale jak wyłonczyłem i za jakies 20 min włonczyłem to wykrywa mi chyba bo pisze

ERROR CODE (115)

PROSZE O POMOC!!!!!!!!!!!!!!!

GMS CederPl.png

EMS CederPL.jpg

GaduGadu11297159

Opublikowano

Wiecie co, ja mam inny problem. W momencie jak włączam maple to mi wykrywa hacki, ale o co innego mi chodzi, a mianowicie jak odpalam trainera to wyświetla się napis "File no found) (jakoś tak). Ściągnąłem ze 3 razy i nadal mi to wyskakuje. Proszę o pomoc.

Opublikowano

a ja mam taki problem gdy juz wszystko zmienilem bo mi wykrywalo haki to wlaczylem te haki wlaczylem maple i mi sie pojawia wpisywanie hasla i loginu gdy wpisuje to mi sie wylacza.

Opublikowano

@up hmm tesh tak mam na jakies +- 7sek pokazuje mi sie okno logowania w maplu a pozniej jak tyle zaczne wpisywac login to w polowie jest Had

@edit pomozcie plox

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...