Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Skille Na P...............to Jest Smieszne ;/

Dragon33

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam, jak wy wbijacie skille na P ?...............Chcialem sobie ostatnio wbic aure na P........Wsyztso spoko, jaral troche kamieni, az weszlo na g10...Mysle spoko, w godzine wbije na P....Na g10 weszlo mi wczoraj okolo 13 godziny do 20 wieczorem skill nie weszedl na P..........Dzisiaj juz godzine czytam dalej to samo.........Nie piepszcie ze zalezy od szczescia, bo kurwa caly dzien wbijania i nic........Po to, aby jebana cyferka G10 zmienila sie na P.........Na longjuyt2 milaem tak z silnym.........Tutaj mam tak z aura.......To wina ze gram wojem ? ..........Inna osoba z mojej gildii wbila na P skill w godzine......Byla kolo mnie ( razem czytalismy )...........Powiedzcie czy to napewno nie jest wina gry ?

Pomogę z matematyki, PW.

Opublikowano

1. Proszeeeee nie rób tyle kropek.

2. To może spróbuj na chinskiej wersji. ^^

3. Ja aurę robiłem 10-15 minut, więc nie wiem, czy to nie wina "pecha".

DAWAC MINUSAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAA

Opublikowano

Pomyslcie.....Wam sie udalo wbic skille na P w 10 minut, a ja sie mecze 10 godzin !! Rozumiem ze nie moze wejsc, ale kurwa w tyle godzin powinno wejsc na 100%..........Czy to nie jest w koncu wina tych jebanych privow ? ;/

Pomogę z matematyki, PW.

Gość Mounthains
Opublikowano
Pomyslcie.....Wam sie udalo wbic skille na P w 10 minut, a ja sie mecze 10 godzin !! Rozumiem ze nie moze wejsc, ale kurwa w tyle godzin powinno wejsc na 100%..........Czy to nie jest w koncu wina tych jebanych privow ? ;/

ja spaliłem na aure 400 kamieni ale to szczegół

Na jakim servie grasz?

I jak kolega 2x up (chyba pisał) spróbuj na chińskim cliencie

Opublikowano

Ja 2 skille robilem z pol godzinki....

A zawsze jak mialem G10 to zostawialem sobie 1 kamien i na tym kamieniu zawsze mi wchodzilo na P

Opublikowano

ja mialem tak na lyt2 ze smoczym wirem (wczesniej zrobilem bez problemu ostrze na P;]) mialem g10 wrabalem w niego ze 120 egzo ; ] i nic. wiec postanowilem wbic pozostale 3 skille, wbicie ich wszystkich zajelo mi o polowe mniej czasu niz zabawa z wirkiem. i na koniec mi zostaly chyba 4 zwoje i sprobowalem wirek i wszedl ;p wiec nie ma sie co tak denerwowac lepiej troche odczekac ; D az zła aura nas opusci ; D

Nick na privach : BajtuS

pozdro 4 Mike -.-
Opublikowano

Juz po ptokach xD........Nudzilo mi sie to zaatakowalem jakiegos chinola, wyjabel mi z krytyka, a ja ded i mi bron wypadala xD Trudno, wlasnie widac jaki jestem nie cierpliwy, moze na innym privie pogram xD ;]

Pomogę z matematyki, PW.

Opublikowano

Albert123 z g1 na p? w 10min?

śmieszne

pajacyk

Okruszek

habitat

i pomóż tym którzy nie mają takiego szczęścia jak ty.

Jeśli też tak uważasz skopiuj to do sygnaturki

http:www.uniteddogs.com/stopkillingdogs

Jeśli pomogłem, daj +

Opublikowano

virus181 taa ciekawe ze ty liczysz w ile skil na P wbijesz, a do tego dochodzi chodzenie po fasolki -.- ja własnie tak samo jak dragon mialem z wirem i berkiem na longjuyt2 s2 (nie metin35 to wczesniejsze)

Dumny członek MPCforum od 09 czerwca 2009 ;)

Opublikowano
Albert123 z g1 na p? w 10min?

śmieszne

Ja na aure wykorzystałem ostatnio 20 kamyków, więc jak najbardziej możliwe.

Niestety jak większość rzeczy w tej grze, zeleży od szcześćia...

Opublikowano

Wy płaczecie...

Ja na chińskim cliencie w Qyyt2 berka z G1 na G2 wbijałem 2 h...;/

Czyli to nie jest to że chiński client...

A czytasz rady pustelnika...?

Opublikowano

ja nie mam takich problemów dzisiaj wbiłem 3 skille na p:

Aure

Wir

Berek

I każdy około 30 minut i był na P na aure chyba 15 wystarczyło

Opublikowano

Czytam wsyztskie jebane zwoje egzo, rady......Pozniej ubij kolesi, amm range na - i czytam kamienie......;/..........Tylko ze ja wbijam ta aure od 10 godzin !!!!!!! To nie jest godzina, juz sie mozna naprawde wkurwic ;/

Edit@

Odzcekam kilka dni i zoabzce wtedy.....Kupile sobie nowa bron xD..Przy okazji, dzisiaj od rana wbilem tylko 1 skill na wyzsze g....Wir miecza na g7 ;/....

Pomogę z matematyki, PW.

Budowniczy
Opublikowano

ja tak mialem na longjuYT2 s.4, z G8 na 9 Tapniecia poszlo kolo 200 kamykow i nic, zrobilem inne skille, wzialem sie znow za Tapniecie i po doslownie 8 kamykach bylo juz P;)...Czyli nie ma nic na sile, jak sie nie ma szczescia w danym dniu to sie czeka...

LongjuYT2 s.4

lv.77

Klasa:Wojo mental

Skille:Silne P,Duchowe P, Tapniecie P, Uderzenie G5, Walniecie-1

Eq:Boga +9, Parta +9, Okragla +7, Upiorna +6 i jakies smieci:P

Zpmt2 s.2

lv.76

Klasa:Wojo Bodziak

Skille:Aura P, Wir P, 3stronne P, Szarka P, reszta jakies male:P

Eq:Stal +6, Zadlo +7, reszta to jakies smieci:P...

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...