Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Gdzie grac ?

Lantan

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Siema chcialbys na sylwestra pograc na jakims serwerze gdzie jest mila atmosfera i cos bedzie sie dzialo

A mianowicie na jakims fajnym

Na pl np na s25 tylko ze nie mam EQ tam

Na XenoXieMt2 tez eq nie mam ale mam 168lv

Na jakim polecacie ?

Użytkownik od 18 gru 2011

Opublikowano

Zagraj na Solarze Metin2PL s 26

Mam dość 50 razy zbierac na eq na PL

Opublikowano

polecam s 25 zrob dropka do imha 10/15 lvl bofy/mental zaleznie od eq jakie na niego bys zdobyl. przy odrobinie szczescia wydropisz itemki z bonami bronie na 30 lvl i inne wartosciowe rzeczy. Pozatym w sylwestra bd aktywny drop szkatek blasku ktorych cena po tygodniu wzrosnie kilkukrotnie, dzieki temu zarobisz na eq i bd mogl rozwijac swa postac

18793.gif15221.gif

31887.gif21571.jpg

Jebnij Like'a !!

87016652.png

/AceBoy: Proszę dostosować się do regulaminu globalnego w sprawie sygnaturek

Opublikowano

polecam s 25 zrob dropka do imha 10/15 lvl bofy/mental zaleznie od eq jakie na niego bys zdobyl. przy odrobinie szczescia wydropisz itemki z bonami bronie na 30 lvl i inne wartosciowe rzeczy. Pozatym w sylwestra bd aktywny drop szkatek blasku ktorych cena po tygodniu wzrosnie kilkukrotnie, dzieki temu zarobisz na eq i bd mogl rozwijac swa postac

Czy ty rozumiesz NIE MAM ZADNEGO EQ TAM NIC NAWET 10k TO JAK MAM ZDOBYC ... RYBY PO 100k MALZE PO 2KK haha ...

Gość HollyWSRH
Opublikowano

Powiem Ci, że stałem w takiej samej sytuacji. "zbliża się sylwester, szukam serwera" i co ? :] Tiveria.pl ;]

Opublikowano

To już zależy od twojego gustu dotyczącego gry.

Poszukaj sobie serwera, który ci odpowiada i popatrz na stronie tego serwera czy nie ma jakichś eventów na sylwester itd.

Ja osobiście grałbym na s26.

Gość HollyWSRH
Opublikowano
Poszukaj sobie serwera, który ci odpowiada i popatrz na stronie tego serwera czy nie ma jakichś eventów na sylwester itd.

Chcąc zachęcić Cię na serwer, dodam iż w sylwestra jest evencik, o którym możesz poczytać więcej na stronie głównej.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...