Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Hack

vixus9632

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

hack nazywa się CANA - wygląda że hack do amerykańskiej wersji CA... Zaraz sprawdzę jak to jest.

Póki co accept

sygnatura_old.png

| 2x Kidmod | Exmoderator | ExMPC Media Team | 3x Combat Arms Private | Banned | ExMPC Modder Team | Blue Member |

Opublikowano

Koń trojański nie po bierać

Takie posty to zwykły spam... Uwierz że mam tak wrednego antywirusa że nawet najmniejszego wirka znajdzie co mnie czasem nawet wkurza, a tu nic nie wynalazło więc spokojnie....

sygnatura_old.png

| 2x Kidmod | Exmoderator | ExMPC Media Team | 3x Combat Arms Private | Banned | ExMPC Modder Team | Blue Member |

Opublikowano

Damn... może dasz jakąś instrukcje do tego. Daje "l.t" za wstawienie, ale napisz jak się go włącza i czy to jest na Na Combata ://

Opublikowano

No hack dobry ;P ale tera jak jest ten FrostByte Vip hack to to jest zbędne ;D Ale daje like

skad wziozc vipa frosta bo jest tylko oficjalny i nie ma weapon spawn ani life taker ??? czy jest jeszcze dostepny
Opublikowano

5 h na nowy upload

sygnatura_old.png

Opublikowano

dałem 24 h więcej i 0 rezultatu więc kosz

sygnatura_old.png

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...