Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Problem] Reinstall

kamilpl883

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam dzisiaj robiłem reinstala windowsa przed reinstalem warrock włączał się normalnie robiłem już 2 razy reinstala warrocka ale dalej ten sam błąd mi wyskakuje.Proszę o pomoc z góry dzięki .

http://imageshack.us/photo/my-images/847/beztytuuevyi.png/

Opublikowano

Trzeba pobrać program AVG i Zainstalować a potem

1. Otwórz sobie AVG na pasku klikaj dwa razy lewą myszkę albo prawą raz i wybierz Otwórz Interfejs użytkownika AVG

2. tools (Narzędzia) >advanced settings (Ustawienia Zaawansowanie) > resident shield (Ochrona Rezydenta) > exceptions (Wykluczone pozycje)

3. add path (dodaj Ścieżkę)> znajdź folder z grą, wybierz go i następnie kliknij OK

4. Naciśnij Apply ( Zastosuj )

Credits: Ktoś z google.

Kilku osobą, którym to podałem pomogło. Mam nadzieję że u Cb będzie tak samo.

Nic tu nie będzie !!!

Opublikowano

Może wystarczy wyłączyć anty-wira bądź dodać do wyjątków ? Mi to wiele razy pomogło, gdy miałem włączonego i włączałem warrocak i wyskakiwały różne błędy.

sybga.png

Jeśli Ci pomogłem daj Lubię to :)

Opublikowano

Trzeba pobrać program AVG i Zainstalować a potem

1. Otwórz sobie AVG na pasku klikaj dwa razy lewą myszkę albo prawą raz i wybierz Otwórz Interfejs użytkownika AVG

2. tools (Narzędzia) >advanced settings (Ustawienia Zaawansowanie) > resident shield (Ochrona Rezydenta) > exceptions (Wykluczone pozycje)

3. add path (dodaj Ścieżkę)> znajdź folder z grą, wybierz go i następnie kliknij OK

4. Naciśnij Apply ( Zastosuj )

Credits: Ktoś z google.

Kilku osobą, którym to podałem pomogło. Mam nadzieję że u Cb będzie tak samo.

Dzięki za pomoc teraz już mi warrock działa można temat zamknąć

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...