Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Dyskusja,Info itp.] Nabór osób od klanu MX1 "dalsza część"

damianwwdw

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

PO 1. Sekhment bez urazy ale nei wiem czemu zamknąłeś temat. Wiem ze mialem nie pisac nowego ale ja w tamtym to spamu nie widziałem :P Więc zrobiłem nowy. Jak był spam to w tym postaram się zrby go nie było ;)

Szukamy osób do klanu na serwie MX1. Nazwa klanu PL Dont Cry. Chodzi o to że w nim będą tylko osoby z MPC wiec chetni pisac tu lub skladac podania. Nie wazny lvl ranga itp

:)

FIRMA MMO ale jak ktos ma inna to tez moze byc ;p

Jak to Piotreks napisal W SOBOTĘ O 19.00 LECIMY NA UBERY!

:)

Opublikowano

a w sobotę miały być kubiki :(

wbijać na ts :D

Sekchmecik to co piszesz to też spam

//Wbijaj na moda to też będziesz mógł zwracać uwagę.

S.

//nie moge bo mam 80 % :(

Opublikowano

Zobacz post wyżej. I Ty nie widzisz spamu. O czym Wy gadacie? O kubach czy o klanie. Idź na forum oficjalne masz tam taki dział... Spoko jakbyś sam nie potrafił go ogarnąć ale Ty ten spam tworzysz. Zrób ten temat. Ale każdy post nie na temat dołączenia do klanu tylko Waszych akcji tj. Bicie kubow czy wyloty masz raportować jako offtopic. I Ty się dziwisz że łapiesz bany...

Opublikowano

Ten temat nie ma racji bytu na tym foru, gdyż to forum o innej tematyce. Chodzi o wspomagacze do gier typu boty, cheaty, bugi info itd, a taki temat możesz założyć na oficjalnym firum DO i pewnie będzie tam więcej chętnych.

Chcesz klan botów 24/7 z którymi nie polatasz codziennie? Powodzenia.

Opublikowano

Ten temat nie ma racji bytu na tym foru, gdyż to forum o innej tematyce. Chodzi o wspomagacze do gier typu boty, cheaty, bugi info itd, a taki temat możesz założyć na oficjalnym firum DO i pewnie będzie tam więcej chętnych.

Chcesz klan botów 24/7 z którymi nie polatasz codziennie? Powodzenia.

Do chuja bladego , człowieku jak tam to napisze to co dojdzie jedna osobą z pchełką na dzień ubijając 1 mordona !! i za pare miesiecy bedzie miala max lf3 i bigboy'a

Nie wiem czy rozumiesz znaczenie słowa bot , u nas w klanie all boty i jakoś latamy i to nieźle.

Opublikowano

Do chuja bladego , człowieku jak tam to napisze to co dojdzie jedna osobą z pchełką na dzień ubijając 1 mordona !! i za pare miesiecy bedzie miala max lf3 i bigboy'a

Nie wiem czy rozumiesz znaczenie słowa bot , u nas w klanie all boty i jakoś latamy i to nieźle.

Bocie po co ten spam? Ten temat na tym forum nie ma racji bytu i robi się spam człowieku.

@TOPIC: Jakie wymagania ?

Opublikowano

Moglibyście załatwiać to poza forum, przecież BP niby sprawdza to forum .. -.-

Konfa na GG i dyskutujecie o wszystkim, łatwiej.

Są zbyt leniwi żeby sprawdzić sami choć jedni konto , co dopiero klan.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...