Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Problem] Metin2Mod PL na laptopie

Crev5

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam. Postanowiłem w końcu napisać owy temat, ponieważ mam pewien problem odnośnie działania Metin2Moda na polskich serwerach od GF. Otóż po zalogowaniu się na konto i wybraniu postaci, następuję, uwaga... wyłączenie gry, wraz ze wszystkimi innymi botami, które mi również nie działają. Problem ten nie nawiązuję tylko do Metin2Moda, lecz również do np. Multibota by Slait lub Multihack 1.8-2.2 KaMeR1337. Przykładowo po uruchomieniu injectora z Multihacka od KaMeR'a i włączeniu metina, okienko początkowe (połączenie z dll oraz exe) nie znika i nie zamienia się w okienko multihacka. Drugim przypadkiem jest Multibot by Slait, otóż tutaj doszedłem do większego odkrycia, otóż gdy naciskam "Procces", gdy jest ustawione automatycznie na metin2client.bin, to wyskakuję Error! Lecz gdy usuwam z nazwy słowo: "client", tak by powstało metin2.bin, proces uruchamia się, lecz niestety z żadnym skutkiem na przełożenie tego na postać/metina.

P.S Dodam jeszcze, że na komputerze stacjonarnym wszystkie hacki działają poprawnie, lecz nie działają, tylko i wyłącznie na laptopie.

I jeszcze jedna chyba istotna sprawa jest taka, iż podejrzewam, że mam wgraną jakąś zła wersję metina na lapku. Otóż na pulpicie mam starą ikonkę metina, takie logo metina "M2", zamiast nowego loga: wojownika, postaci z gry. Próbowałem pobrać ponownie metina z oficjalnej strony i nadal nic nie pomaga, ikona pozostaję ta sama, a client raczej się niczym nie zmienił.

Z góry dziękuję, hackowanie na lapku, byłoby przyjemniejsze. Pozdrawiam ; )

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...