Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Przeklęty Obraz

P.R.O.S.T.O

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Ostatnio natknąłem się w internecie na fajną rzecz ... Wpiszcie w magiczne google ' Hands resist him ' poczytajcie o tym i powiedzcie co o tym myślicie :D Czy wierzycie w to, czy się boicie itp. :P Wkońcu to pogaduszki :)

Peace

Używasz botów...? Hackujesz...? Wykorzystujesz bugi w grze...? Jeśli tak to... JESTEŚ WŚRÓD NAS!!!!!

18706.png

20422.png

15221.gif

18590.png

22499.gif

Obecnie jestem czysty... Ale kiedyś grałem "na czitach" :P

GG: 9614036

Opublikowano

yyy co to jest za malowidlo zalowe? xD w sumie jak sie tak patrzy w nocy na to to nawet mnie troche przeraża (przyznam sie bez bicia) xD chociaz to nie jest az takie straszne ;d

Opublikowano

LoL boje się nice obrazy koleś się musiał nice nudzić żeby przeklęte namalować ^^...

Nie bo ale jak zobaczyłem to się przestraszyłem ;D

o.O
Opublikowano

Tia,bardzo strasznee... ^.^ A czego mam się tutaj bać,bo ja już sam nie wiem. :lol:

123kcy.jpg

tumblr_nrthjyZ6c31u4ug6zo1_500.gif
exMPC Media Team Lider || exMPC Graphic Team || exModerator || exMentor || VIP

Opublikowano

Tia. Rodzeństwo wali w szybę, bo też chcieli by mieć zdjęcie zrobione, lalka element dekoracji, a dzieciak jest po prostu wkurzony bo chciałby mieć zdjęcie przy samochodzie a nie lalce.

hejter naczelny | aktywny od 2k6 | król forumka | gold member | blue member | mpc champion | best member | exmod | exvip
Km5iG.png

Opublikowano

Ta Cytujac z pewnej strony:

"Artysta nie wie jak to się stało że obraz zyskał miano ?przeklętego?, ale ludzie, którzy zetknęli się z tym obrazem mieli bardzo dziwne przeżycia. Założyciel galerii, w której ?Hands resist him? był wystawiany, zmarł w niewyjaśnionych okolicznościach, z życiem pożegnał się rownież człowiek, który jako pierwszy opisał obraz w jednym z katalogów. Ludzie, ktorzy zetknęli się z obrazem mieli zawroty głowy, niektórzy mdleli. Wielu z nich widziało postacie z obrazu pojawiajace się w ich mieszkaniach, dzieci zaczynały płakać gdy patrzyły na obraz a niektóre z nich były tak przerażone, że wogóle na niego patrzeć nie chciały.

Obraz ?Hands resist him? zostal sprzedany w 2000 roku na aukcjach Ebay za sumę 1,025.00 dolarów."

Z tym ze widzieli postaci w swoim domu jest bardziej realistyczne choc z jednej strony nasluchali sie bujd , a umysl czlowieka wyobrazic sobie nawet nie stworzone istoty lub rzeczy

@UP

Chodzilo Ci o ten obraz

http://img200.imageshack.us/i/placz1.jpg/

Klątwa płaczącego chłopca? taki tytuł nosi obraz namalowany przez pewnego hiszpańskiego malarza.

Wielkiej Brytanii odnotowano serię bardzo dziwnych pożarów, które nagle wybuchały w prywatnych domach, w większości doszczętnie je trawiąc. Okazało się, iż za każdym razem w zgliszczach odnajdywano nietkniętą reprodukcję ?Klątwy płaczącego chłopca?. W żadnym z domów nie znaleziono przyczyny pożaru. Informacje o podobnych dziwnych, niewytłumaczalnych pożarach pochodzą z Leeds, Nottingham, Oxfordshire oraz z wyspy Wight. Istnieje również relacja mówiąca o incydencie, który miał miejsce na terenie USA. Pewien mężczyzna, ze strachem w głosie, opowiada jak w latach 80-siątych jego dziadek mieszkający w Devenport wszedł w posiadanie jednej z kopii ?Płaczącego chłopca? . ?Bardzo często odwiedzałem dziadka w domu, panowała tam taka ciepła atmosfera, zawsze czułem się tam tak bezpiecznie. Jednak, gdy patrzyłem w stronę tego ?diabelskiego? obrazu, cały spokój znikał, i nagle pojawiały się strach i przerażenie? . Mężczyzna z wielkim przejęciem stwierdza, że wyraźnie czuł emanującą z obrazu negatywną, wręcz ?demoniczną? energię. Co więcej, opowiada, że ciągle na plecach odczuwał wzrok znajdującego się na nim chłopca. Było to niezwykle silne, jeżące włosy na głowie uczucie. W roku 1983 jego dziadek musiał wyjechać. Po powrocie zobaczył, że po jego domu zostały jedynie zgliszcza. Nietknięta przez ogień pozostała jedynie ?Klątwa płaczącego chłopca? oraz album ze zdjęciami wnuka. Jest to jedyny przypadek, w którym oprócz obrazu ocalało coś jeszcze?

ichigonapisblb.png

Opublikowano

ZiomQ zobacz że jest dużo takich ver obrazów i twój jest nie oryginalny

[img=http://i248.photobucket.com/albums/gg195/festercyst/Hands_Resist_Him.jpg]

podpis w prawym dolnym rogu

Opublikowano

Zapomniałem dodać, że niektórzy ludzie po wpatrywaniu się przez jakiś czas w ten obraz widzą na nim 'oczy', mają dreszcze, są bladzi, mają okropny ból głowy.

Używasz botów...? Hackujesz...? Wykorzystujesz bugi w grze...? Jeśli tak to... JESTEŚ WŚRÓD NAS!!!!!

18706.png

20422.png

15221.gif

18590.png

22499.gif

Obecnie jestem czysty... Ale kiedyś grałem "na czitach" :P

GG: 9614036

Opublikowano

Mi jedyne co wyskoczyło to wysypka, ale już od 2 dni, po gapieniu sie w ten obraz zaczęła mnie swędzieć, a teraz w takim miejscu gdzie nie moge sie podrapać, więc muszę to robić myszką od kompa. Ehh chodź mnie podrapać za karę :/ mogłeś nie wrzucać tego obrazu...

omfg.png
Opublikowano

rzygać mi sie chciało jak czytałem xD pojeb*ne te obrazy

ale fajną rzecz znalazłeś :)

@EDIT diabelska rzecz...

xniquinjectx.png

sygnaniqu.png

Opublikowano

Straszne ;p Dawajcie robimy test, jedna osoba wydrukuje obraz, powiesi go na ścianie, i zobaczymy czy spali jej się dom. Kto chętny? ;D Wiem mam zajebiste pomysły ;d

90921442.png
Opublikowano

Dobra jest taka aplikacja n jednej stronie ze leci nutka i napisay a nagle taki ryj oszpecony typu Egzorcysta :D A jak chcecie sie w nocy bac to sobie jakis fajny horrow ogladnijcie np. The Grudge 3 :D

@edit patrzylem w ten obraz przez minut i zaczely mnie z deka oczy bolec :D UuUuu.... To wcale nie jest straszne ale jak sie bedzie dlugo patrzec to staniesz sie swiecaca ameba :D

-

Opublikowano

Prawdziwy horror jest wtedy, gdy prądu nie ma i nie da się nic napisać na mpc ;p

Z takich mniej strasznych horrorów polecam Osada ;p Fajny filmik.

@Edit

Up, to pierwszy objaw. Niedługo oślepniesz i chuj wie co jeszcze.

Mam pomysła, dam se tego obraza jako tapetę ;D Może mi się komp spali ;p

90921442.png
Opublikowano

Na szkole to dobry pomysł :D

Te obrazy są jakieś .............. straszne ...

Wypaliła się żarówka w lampce ...... xDD

03b33a167ce86b00.gif

Nick na Steam i w Black Ops: KaczorDonald

Opublikowano
Na szkole to dobry pomysł :D

Te obrazy są jakieś .............. straszne ...

Wypaliła się żarówka w lampce ...... xDD

straszne!!;/

ile kosztuje nowa ??:(

sygna21.png

Opublikowano

dobra to ja wydrokuje dam edita potem ;D

@edit

nie wiem chyba nic sie nie stalo tylko mi sie firanki w calym domu popalily starsza zemdlala a ja mialem zawroty glowy

pff nic strasznego jednak ;/

Opublikowano

Ja to ustawilem na pulpit i komputer o dziwo nie wybuchl i wam jeszcze powiem ze az tak nie wybuchl ze sie przestraszylem :D pozdro

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...