Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Problem]bad video card drivers - brak rozwiązania

Hardof

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam

mam taki problem "bad video card drivers" znany pewnie przez każdego. A problem jest w tym iż szukam rozwiązania od baardzo dawna i każde ze znalezionych sposobów nie działa :(

sterowniki karty graficznej zaktualizowane (ati mobility radeon x1350)

komp powinien spokojnie dać radę na tej grze bo u mojego kumpla działa bez problemu

z kolei sposób z przesunięciem suwaka w Rozwiazywanie Problemów nie da rady ponieważ nawet takiej opcji nie mam;/ pisze "Bieżący sterownik wyświetlania nie zezwala na wprowadzenie zmian w ustawieniach przyspieszania sprzetowego."

Opublikowano

Zainstaluj poprawnie sterowniki do swojej karty graficznej. Wiem że, już raz instalowałeś.. pobierz z innego źródła i reinstall.

Opublikowano

no juz próbowałem raz, dobra postaram sie jakos to ogarnac i dam znac co z tego wyszlo

Edit1

zainstalowałem jeszcze raz i nadal problem jest...;/

Jak cos to mam Viste, chyba to nic nie zmienia ale lepiej napisze;p

Opublikowano

http://www.vista.pl/porady/411_instalacja_nowszych_sterownikow_do_ukladow_mobilnych_w_laptopie_tzw_modowanie_sterownikow.html

Poczytaj tu.Są tu też sterowniki, może coś wynajdziesz bo tylko to znalazłem.

1325541807-U460344.png

|Member|Pro User|

Opublikowano

Może instalujesz sterowniki dla systemu z inną ilością BITów? Sprawdź ile ma twoja Vista i takie śćiągnij.

Jeśli pomogłem, kliknij "Lubię to"

arturb.jpg

by xamizo

mca.png

Opublikowano
Może instalujesz sterowniki dla systemu z inną ilością BITów? Sprawdź ile ma twoja Vista i takie śćiągnij.

to jest na 100% dobrze

Opublikowano

ref,,, Może jakiś inny pomysł? nieznam sie na tym ale mam w planach zmiane windowsa na 7 czy tam tez bedzie problem z MC?

Opublikowano

@up

Zmiana windowsa powinna pomóc, vista znana jest z swoich

trudności z grami.

Pamiętaj po reinstalu podstawowe sterowniki i programy typu java!

LAYOUT'Y POD SERWER MINECRAFT U MNIE. ZAPRASZAM PW

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...