Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Pytanie] Problem z Kerkavą

ohary

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam!

Mam wykupioną licencję na kerkavę lecz nie chce ona coś działać u mnie,ogólnie z dopalaczami do DO mam problem z odpaleniem mam system Win 7 ultimate.przeglądarki Google chrome,Mozilla

Włanczam Kerkave ,zmieniam proxy,loguje się na stronę DO wszystko jest oki dopóki nie wcisnę klawisza start w grze pokazuje się biała strona na pasku adresu jest napisane about blank co jest nie tak,co robię żle za sugestie będę wdzięczny

Opublikowano

Coś chyba ostatnio te skrypty/wspomagacze nie działają. Mi np. nie działa ani Merkava ani żaden skrypt pod WP.

Moje życie się zmieniło odkąd mam IBot'a

serwerlagujezwalnajavep.jpg

Opublikowano

dla mnie kerkava śmiga, jak jest tak u mnie to zapominam serwera proxy włączyć w kerkavie, albo przy kerkavie wyłączonej wyłączyć ;) dobre ip serwera wpisujesz w chrome?

Zarabianie w internecie - chętny? Pisz ?

Opublikowano

dla mnie kerkava śmiga, jak jest tak u mnie to zapominam serwera proxy włączyć w kerkavie, albo przy kerkavie wyłączonej wyłączyć ;) dobre ip serwera wpisujesz w chrome?

Już działa a raczej w końcu zaczęło,przeglądarkę musiałem uruchomić w trybie administratora,mam jeszcze pytanie czy są jakieś skróty klawiaturowe do tego programu?

Opublikowano

Już działa a raczej w końcu zaczęło,przeglądarkę musiałem uruchomić w trybie administratora,mam jeszcze pytanie czy są jakieś skróty klawiaturowe do tego programu?

Jeśli masz taką obwódkę przerywaną na rsb changer to spacją włączasz i wyłaczasz, więcej nie ma :)

Zarabianie w internecie - chętny? Pisz ?

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...