Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Henry powraca na Emirates Stadium

`Reebok4Fun

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

sezonowca to masz na mordzie kolego, widze ze dyskusja nie ma sensu;] poczekamy do konca sezony i zobaczymy ktow bd gorowal w tabeli:)

Czekaj dalej nie jestem na twoim poziomie aby ciagnac ta dyskusje popracuj chlopcze tyle z mojej strony

Opublikowano

WTF i zaczyna się spam zaraz mod wam zamknie i tyle xD. Fajnie że Henry wraca może wrócę do oglądania Arsenalu.

Opublikowano
Nie wchodzi się dwa razy do tej samej rzeki.

Może i powróci, ale na krótko. Nawet jeśli na dłużej, to nie zrobi znów jakiejś furory. Ja tam osobiście Strzelców kocham, ale powrotu Henrego za bardzo nie chcę. Ale na pewno jest to lepsze decyzja ze strony Wengera niż sprzedanie Fabregasa lub Nasriego -.-

Za 8-10 lat wróci Cesc, gdy już będziemy na dnie ligi, bo " po co transfery, skoro są młodzi "

Właśnie.

Widzę, że temat jest założony przez chorobliwego fanboya Arsenalu Londyn

Taa Arsenal jedyny cudowny tylko czemu jakos ostatnio nie wygrywa LE i LM ? ;]

Albo czemu nie jest mistrzem Anglii

Kolejny sztuczny fan footballu?? LM wygra MU to jesteś za MU, za rok wygra Barca to bedziesz za Barcą?? Ehh.

Opublikowano

Może i powróci, ale na krótko. Nawet jeśli na dłużej, to nie zrobi znów jakiejś furory. Ja tam osobiście Strzelców kocham, ale powrotu Henrego za bardzo nie chcę. Ale na pewno jest to lepsze decyzja ze strony Wengera niż sprzedanie Fabregasa lub Nasriego -.-

Właśnie.

[/left]

Kolejny sztuczny fan footballu?? LM wygra MU to jesteś za MU, za rok wygra Barca to bedziesz za Barcą?? Ehh.

Arsenal nie ma dobrej ofensywy Walcot i RvP cos graja a reszta nic ... Chamahk Park i Gervinho jada na jakis turniej wiec bedzie lipa Dlatego Wenger Sprowadzil Henryka ^^

Nasri to lamusek idzie tam gdzie daja kase przykladem jest transfer do MC 50 milionow i chlopak leci jak pies ...

Calujac Armate na piersi tylko myslal jak uciec z arsenalu.

Opublikowano
Calujac Armate na piersi tylko myslal jak uciec z arsenalu.

Niestety muszę Ci przyznać rację, ale właśnie mając takich piłkarzy jak Nasri czy Fabregas strzelcy się rozwijają. Wenger sprzedając ich pogrąża Arsenal.

Arsenal nie ma dobrej ofensywy Walcot i RvP cos graja a reszta nic

No i Arshavin ;)

Opublikowano

Niestety muszę Ci przyznać rację, ale właśnie mając takich piłkarzy jak Nasri czy Fabregas strzelcy się rozwijają. Wenger sprzedając ich pogrąża Arsenal.

No i Arshavin ;)

Arshavin bez formy ma podobno isc na wyporzyczenie do Petersburga

Opublikowano

Arsenal jako jedyna druzyna w sezonie 06 nie przegral zadnego meczu a takie MU co to ma za osiagniecia ? zadne

Jakby Wenger nie byl skapcem i kupil 2 porzadnych napastnikowto wtedy bylby sklad

CO JA PACZE!?Dojebałeś.Ciekawe, dlaczego niby ManU nie ma osiągnięć, skoro wygral - chyba nie raz - LM, Mistrzostwo kraju miał.Chelsea jest lepsze niż Arsenal już od paru lat, teraz coraz lepszy mamy MC.Zamknij kurwa ryj, skoro nie wiesz co gadasz.Dziękuję, dobranoc.

EXPmIpC.gif

Opublikowano

CO JA PACZE!?Dojebałeś.Ciekawe, dlaczego niby ManU nie ma osiągnięć, skoro wygral - chyba nie raz - LM, Mistrzostwo kraju miał.Chelsea jest lepsze niż Arsenal już od paru lat, teraz coraz lepszy mamy MC.Zamknij kurwa ryj, skoro nie wiesz co gadasz.Dziękuję, dobranoc.

Widze ze matka nienauczyla cie kultury po co wyzywasz ? i ty sie nazywasz fanem footbolu skoro nie szanujesz drugiej druzyny ?

Opublikowano

Widze ze matka nienauczyla cie kultury po co wyzywasz ? i ty sie nazywasz fanem footbolu skoro nie szanujesz drugiej druzyny ?

Ja szanuję Arsenal, gdzie widzisz, że nie szanuję? Tylko mówię ci, żebyś tak ślepo nie wierzył w swój Arsnenal i żebyś nie opowiadał o nim głupot.PS. Naucz się pisać albo pisz ciszej.

EXPmIpC.gif

Opublikowano

Ja szanuję Arsenal, gdzie widzisz, że nie szanuję? Tylko mówię ci, żebyś tak ślepo nie wierzył w swój Arsnenal i żebyś nie opowiadał o nim głupot.PS. Naucz się pisać albo pisz ciszej.

<Facepalm>

Jak na ciebie patrze to wiem ze w metina nadal ludzie graja

Taki Hejter jak ty zawsze ma racje

Pozdrawiam cie dzielny wojowniku

Opublikowano

I bardzo dobrze ze wraca, jezeli bedzie grał tak samo jak w czasach swojej swietnosci to Arsenal jeszcze powalczy o mistrza albo o final LM

83e6a56c3c295.png

Gość malutki688
Opublikowano

nie ma sie co spinac bo widac ze gosc jest slepy na wszytkie inne druzyny i nie potrafi wyciagnac wnioskow z faktow... nie wypowiadaj sie bo ja jakos nie widze zeby ten gosc mial cos do arsenalu-_- stwierdzenie i zebranie faktow to nie obraza, prawda czasem boli.

tak btw to ktory byl arsenal w zeszlym sezonie^^ moj kolega twierdzil (5 kolejek przed koncem) ze ma szanse na mistrzostwo^^^^^^^^^^

Opublikowano

nie ma sie co spinac bo widac ze gosc jest slepy na wszytkie inne druzyny i nie potrafi wyciagnac wnioskow z faktow... nie wypowiadaj sie bo ja jakos nie widze zeby ten gosc mial cos do arsenalu-_- stwierdzenie i zebranie faktow to nie obraza, prawda czasem boli.

tak btw to ktory byl arsenal w zeszlym sezonie^^ moj kolega twierdzil (5 kolejek przed koncem) ze ma szanse na mistrzostwo^^^^^^^^^^

WoW normalnie idz z tym do Polsatu moze cie wysluchaja i nagraja Trudne Sprawy

Kazdy wie ze chcesz zablysnac ale ci to nie wychodzi

Gość malutki688
Opublikowano

to ja ci przypomne kolego bo widze ze twoja wiedza na temat druzyny ktorej kibicujesz jest naprawde niska.

przedostatni mecz arsenal wygral z mancghasterem.....no coz ale dalej czekam na osiagniecia arsenalu , wymien przynajmniej 3 osognicia z ostanich 5,6,7,8 lat

Gość malutki688
Opublikowano

wymien ostatnie osiagnieca arselanu-_- nie rozumie wtf?

Opublikowano

to ja ci przypomne kolego bo widze ze twoja wiedza na temat druzyny ktorej kibicujesz jest naprawde niska.

przedostatni mecz arsenal wygral z mancghasterem.....no coz ale dalej czekam na osiagniecia arsenalu , wymien przynajmniej 3 osognicia z ostanich 5,6,7,8 lat

Te slowa sa niezrozumialem ;]

// Prosze Moda O Zamkniecie Tematu Ze Wzgledu Ze Ten Random Robi Tutaj Spam I Prowokuja Do Negatywnego Zachowania

Opublikowano

nie wiem poco te kłótnie, zamiast czyścić buty realowi wy sie kłócicie, ehhh :/ arsenal był dobry kilka lat temu ostatnio o wiele mniej sie o nim słyszy :D

ae1d1005fe.png

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...