Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[SZUKAM] CZYSTYCH plików serwerowych 2010.

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam. Szukam całkiem czystych plików serwerowych 2k10 (same pliki, bez systemu). Znalazłem jedne w temacie Tenmy, ale mają źle działające skrypty tworzące skróty czego nie potrafie naprawić. Wiem że takich tematów jest już sporo, ale zawsze są podawane linki do plików z powgrywanymi wszystkimi questami jakie tylko istnieją i innymi śmieciami. Mnie interesują oryginalne pliki, z podstawowymi questami (lub nawet bez nich) ;) Z góry dzięki za pomoc. Pozdrawiam.

Opublikowano

Boje sie zdania "Podrasowane przeze mnie pliki" ;) Chociaż wygląda na to że na nich sie skończy bo znalezienie czegoś przy czym nie było grzebane graniczy z cudem ;p

Opublikowano

Wszystkiego się da nauczyć. Tworzenie skrótów to jakaś wyższa szkoła jazdy nie jest, poczytaj coś o tym, a naprawisz skrypt ;) Co do czystych plików to tak jak wyżej pisał, spróbuj od kaszanka pliki, może się zdarzyć że parę rzeczy będziesz musiał usunąć by mieć je czyściutkie.

@DOWN offtop

Bo to nie epvp tylko polskie nasze mpcforum. Po drugie hejtować idź gdzie indziej. Po trzecie jak wszyscy są pro elo weak to kim Ty jesteś? Potrafisz tylko hejtować, a nic od siebie nie umiesz dać... Za pewne wiele ludzi z tego forum by chciało, aby takich was hejterów było jak najmniej...

Opublikowano

Co ja bym dał za "CZYSTE" pliki bez żadnych żenujących "Podrasowań" tych wszystkich weak "speców od metina freebsd etc

Zrobimy tak daje 200zł za czyste,a rozpoznam czyste pliki serwerowe bez żądnych chujowych modyfikacji

Chujowo właśnie że nie ma tu takiego czegoś jak na epvp tego elite golda itp

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...