Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

KONIEC NEOBOTA ? WPROWADZONA AKTUALIZACJA PRZEZ CIPSOFT

damiankos

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Co o tym myślicie cieszę się że botów nie ma już od teraz jest super widząc 30 lvl biegające na cyklopach piszcie .

Opublikowano

No ja nie wiem .... przed chwila na rooku latal 35 lvl z botkiem ale nie wiem czy to byl neo ... Ale jak tak to wkoncu cipsoft ruszyl dupsko bo mnie te boty wkurzaly troche OBY TAK DALEJ :D

Opublikowano

No Oficjalnie Neobot'a juz nie bedzie :P nie wyrabiaja z kasa ;] i im sie nie oplaca

graphic.png

Opublikowano

fajnie powiem szczerze i tak czuję , że kilka miechów i bd jakiś inne gówno w stylu NEOBOT może teraz wymyślą DWARFBOTA -,-

Opublikowano

No Oficjalnie Neobot'a juz nie bedzie :P nie wyrabiaja z kasa ;] i im sie nie oplaca

Im sie nie oplaca? Człowieku, wiesz w ogole co Ty napisałeś? :)

Wisła Kraków

Lechia Gdańsk

Śląsk Wrocław

Unia Tarnów

Opublikowano

Never masz racje teraz na Luminerze prawie nikogo nie ma :/ Fibula czysciutka co oznacza godziny expienia <333 Wkoncu bedzie mozna porzadnie sie podexpic , nie tracac nerwow jak ci botek ksuje .. Niestety pewnie niedlugo znow wymysla cos nowego , cipsoft zrobi znowu aktualizacje i znow bedzie finish ...

Opublikowano

Hahaha jak nie ma Neobota to spokojnie Tibia Auto pójdzie w ruch. Poczeka sie z Dwa miesiące i będzie coś nowego wiec czystych expowisk nie będzie i to pisze ja oficjalny botter

Opublikowano

Sam nie jestem czysty w sprawach botow no ale jak mozolnie mozna klikac w te kwadraciki i bic slimy nudne to sie staje i mozolne ; )

Ale expie recznie ;x

Hahaha jak nie ma Neobota to spokojnie Tibia Auto pójdzie w ruch. Poczeka sie z Dwa miesiące i będzie coś nowego wiec czystych expowisk nie będzie i to pisze ja oficjalny botter

Wydłubać oczy i wbić w pal głowe ; )

Opublikowano

Tak, dlugo pobocisz na TA ,jest ona tak wykrywalna jak gówno na ulicy.

Bedzie ban za banem.

Opublikowano

Tak, dlugo pobocisz na TA ,jest ona tak wykrywalna jak gówno na ulicy.

Bedzie ban za banem.

Powiem tak ja umiem umiejentnie bocić TA -,- po prostu bocę na zmiany cash makerami ani jeden bana nie wyrwał nie licząc Jorana Acona który dostał bana że napisałem "NEOBOT" -,- więc nie wiem w co wierzyć w CIPSOFTA czy w farta -,-

Opublikowano

No ja nie wiem .... przed chwila na rooku latal 35 lvl z botkiem ale nie wiem czy to byl neo ... Ale jak tak to wkoncu cipsoft ruszyl dupsko bo mnie te boty wkurzaly troche OBY TAK DALEJ :D

Wiesz co piszesz? CipSoft nic do tego nie ma, że NeoBot'a już nie będą aktualizować.

Chory jesteś czy co ci tam dolega?

Co do tematu, to Tibia bez Botterów jest jak człowiek bez powietrza =]. A tak ogólnie to ci co piszą, że expią ręcznie to po prostu porażka... Pisać takie rzeczy na forum przeznaczonym na Cheaty/Boty...

Opublikowano

Tak dlugo jak beda gry tak dlugo beda boty, mniejsze wieksze ale beda. Mozna z tym walczyc oczywiscie tak jak Cipsoft to robi, ale tego nie zwalcza, taka jest prawda...

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...