Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Q]Czy Hacker Czy GM?

dodo2111

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Zrobiłem roomka na black market gramy gramy wbija se jakiś koleś pisze coś do nasz i ma [GM] przed nickiem i bawi się jak nic mówił ze kto jemu giftnie myt99 czy jakoś tak dostanie 15 key do czarnych skrzynek itd tutaj mam parę ss

combatarms10zs.jpg

combatarms11k.jpg

combatarms12hl.jpg

combatarms13e.jpg

combatarms14a.jpg

combatarms15js.jpg

combatarms17zs.jpg

Kocham mpcforum.pl!!!

18706.png

Opublikowano

a jaki vip można dać stronkę do niego na pw jak coś to nie chce hackować tylko na własne oczy zobaczyć

To hacker był, będzie wojna, 12 ludzi 2lt+ vs nexon omg

Kocham mpcforum.pl!!!

18706.png

Opublikowano

I co teraz 12 osób z tego pokoju i jeszcze więcej ludzi którzy się nabrali będzie bez litości banowanych takich jak ja teraz 2lt+ kilku majorków a hacker uniknie problemów?

Kocham mpcforum.pl!!!

18706.png

Opublikowano

No przecież widzisz ile ludzie mają zabitych zombi itd lub zainfekowanych po prostu popatrz screeny a to nie są wszystkie ss z tej gry.

Kocham mpcforum.pl!!!

18706.png

Opublikowano

No przecież widzisz ile ludzie mają zabitych zombi itd lub zainfekowanych po prostu popatrz screeny a to nie są wszystkie ss z tej gry.

Tylko 2 pierwsze osoby mają zbyt dużo infeków (chyba że ty to puchatek) Bana nie dostaniesz na ostatnim screenie widać ile dostaliscie naprawde expa jakbyscie mieli tyle infect dostalibyscie o wiele wiecej expa.BTW.Myśle że nexon będzie świadomy tego hacka bo nie 1 osoba dziś z GMem latała (fałszywym)

681731482015096381754.png

Czytaj uważnie, masz Boga na linii.

Opublikowano

Miales 36 zainfekowan, to jest troche dziwne i nexon moze uznac ze hackowales

On jest blonde czyli staty miał 6/3 ;)

Nawet jakby uznali że ktoś tam hackował oprocz fałszywego GMA to skanują kompa i tyle nic strasznego

@down na 1 tak na 2 tak ;) Bana nie dostanie.

Opublikowano

O siema blondejoker to ja _No-Lifer_ ;D A co do tematu to to jest VIP Hack..nn9858679 czy jakoś tak zrobił już o tym temat.

Opublikowano

Nawet sprawdzałem reporty tego kolesia, ma bodajże tam 3 sztuki za podszywanie się, no i wtedy się skapnąłem z werkom, że to hacker ;/ Pewnie bana nie będzie, poczekamy..

Kocham mpcforum.pl!!!

18706.png

Opublikowano

Nawet sprawdzałem reporty tego kolesia, ma bodajże tam 3 sztuki za podszywanie się, no i wtedy się skapnąłem z werkom, że to hacker ;/ Pewnie bana nie będzie, poczekamy..

Ten co sie podszywał jak ma reporta bana dostanie ;>

Wy nie dostaniecie ew. wam komputer prześwietlą czy nie macie chaMSów czy czegos jak nie macie hacków do gier to bana nie dostaniecie na bank.

Nie ma takiej opcji że bana dostaniecie nawet jakbyście z 5 reportów dostali w sumie kto by z pokoju was reportował ew. tylko tego fałszyego gma

Opublikowano

No dokładnie, "gm" się nie odezwie bo jakiego ss by nie zrobił wszędzie widać że hackuje a z kolei jeśli cały room będzie siedział cicho i nikt nie zrobi reporta to sprawa przycichnie, nie źle w ogóle nie wyjdzie na jaw. Najbardziej się boje skana, jak się cieło w metina to tyle haxów było, że szok większość co prawda pousuwałem no ale nic nie wiadomo.. :D Dobra idę bić 2lt2 xD

Kocham mpcforum.pl!!!

18706.png

Opublikowano

Logiczne ,że to vip hack innego wytłumaczenia nie ma ,lecz mój kumpel niedawno też spotkał gościa ,która miał przed nickiem GM no i co potem zrobił screen'a i po koncie hacker miał.

Szukam Grafika na zrobienie Sygnatury i Avatara.Więcej na PW

Gość MaxAnnihilator
Opublikowano

@Up yy...mistrzu co ma do tego "VH" ??

Jeżeli my gadamy o vipie x_x

I o tym że przez to kolo podszywał się pod GM'a.

A "VH" to pewne że miał , bez tego haxa by nie było ><

Opublikowano

Tak tak ślicznie.. Nie ma tu o czym już gadać, odpowiedź na pytanie z topica padła kilka razy. Zamknij temat milordzie!

Kocham mpcforum.pl!!!

18706.png

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...