Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Dedyk][Hardcore][No-Premium][1.1]Hardcraft

Pelikano

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

hardcraft.gif

Witam chciałbym wam przedstawić nasz serwer Minecraft Hardcore!!

Serwer posiada 20 slotów(jeżeli będzie duże zainteresowanie postaramy się dokupić więcej !).

Oczywiście serwer stoi na dedyku 24/7 bez lagów!

Pamiętaj o tym że to hardcore mode, więc jeżeli zginiesz dostajesz bana na 6h ! (vip posiada skrócony czas do 3h)

Dane serwera

Typ serwera: Hardcore mode

Adres IP: s5.mineserv.eu:25580

Sloty: 20

Stan serwera: serwer stoi na dedyku 24/7, jak narazie nie mieliśmy lagów - mamy nadzieję, że to się nie zmieni.

Nether/zwierzęta/potwory: Włączone

Pluginy:

- Permissions

- PermissionsPlus

- AuthMe

- AfkKick

- HeroChat

- NoCheat

- WorldEdit

- AutoSave

- WorldGuard

- AutoMessage

- ColoredSigns

- CommandBook

- Factions

- LWC

- No i oczywiście plugin odpowiedzialny za hardcore, którego nie udostępniamy !

Nasz team:

-Head Admin

wycior0wn6

-Admin

KKnD

Admoo

Skubiak

-Technik

Narmol

-WebMaster

LoYuu

Dokupiliśmy kanał na TS3! Zapraszamy na nasze forum, aby dowiedzieć sie więcej...

Została wgrana nowa mapa! serwer zostal odnowiony, oraz w miare ulepszony, ZAPRASZAM!

UPDATE DO 1.1

• Odpowiedzi 55
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

rozwalilem całą gildie .. zniszczylem ponad 7 domów , okradłem .. wszystko zrobilem ;/ nudy juz na serwie .

Opublikowano

Żal.Nie polecam tego servera.

Banują na 360min za to że zginąłem.

Nie polecam tego serva.

Widze, że kolega nie wie co to jest HARDCORE - tutaj sie starasz przetrwać, a nie jak na survivalu - że sie zabijesz bo jestes głodny i grasz dalej... - dlatego mamy plugin, który daje automatycznie bana na 360 min (6 godz.) aby był ten serwer własnie na podstawie "Hardcore", w tym że po 6 godz. mozesz wejsc i grac dalej... !

Chętnych zapraszam do gry!

Opublikowano

Możemy tak zrobić, lecz tylko tych których dostali bana poprzez śmierć - unbanów za x-raya nie dajemy! :]

Więc się przygotuj na to - zbroja, miecz, potiony i jedziesz ich wtedy ^^

szkoda ;/ tylko raz spróbowałem .. WIEM MOJA WINA , ŻE WPADŁEM , ale każdy na tym serwie jedzie na xrayu ;P można sie sms odbanować ?
Opublikowano

@Up

Ale połowa z tego jest dostepna tylko dla adminów/vipów

@2x Up : Oj Ciuku, czemu nie możecie grac normlanie i mieć jakiś sens w tej grze, niżeli na x-rayu w ktorym tylko psujesz zabawe sobie i innym.

- A co do "wszystkich" graczy, to kazdego sprawdzamy, gdy mamy podejrzenia... (a co do UB - rozmyślimy to, narazie odczekaj trochę kary - należy się).

Opublikowano

@Up

Ale połowa z tego jest dostepna tylko dla adminów/vipów

@2x Up : Oj Ciuku, czemu nie możecie grac normlanie i mieć jakiś sens w tej grze, niżeli na x-rayu w ktorym tylko psujesz zabawe sobie i innym.

- A co do "wszystkich" graczy, to kazdego sprawdzamy, gdy mamy podejrzenia... (a co do UB - rozmyślimy to, narazie odczekaj trochę kary - należy się).

OK... Dzięki za kolejną szansę.
Opublikowano

Bardzo fajny serwer, polecam - świetny hardcore, ogarnieci admini

Jezeli Ci pomoglem w poscie daj LUBIE TO :)

To Ci nie zabierze duzo czasu jedynie 5 sekund :D

Gość Andzio110
Opublikowano

Administracja nie ogar znalazłem diamenty, a admin dał bana że niby mam xraya co to ma być!!!!!!!!!!!!!!!

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...