Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Tibia 9.42 BOT

katamarann

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam wszystkich serdecznie :D

To jest mój pierwszy i mam nadzieję że ostatni takiego rodzaju temat, a piszę go ponieważ napotkałem problem z botami do tibi.

Mianowicie próbowałem znaleźć bota pod tibię 9.42 (zależy mi przede wszystkim na autoexpie i autoloocie), ale żaden z nich nie działa (tzn. nie potrafię go scrackować ani uruchomić).

Ściągnąłem np. Tibiaauto z ich oficjalnej stronki wersję 2.16 i nie mogę go załadować bo mam linijkę z unkown character. Okej looz, na forum jest poradnik, ale zrobiłem krok po kroku dokładnie tak samo i nie działa.

Mój system operacyjny to Win 7 Home edition 64 bit

Mam nadzieję że pomożecie mi skonfigurować jakiegoś bota żebym mógł sobie troszkę pobocić :D

Ps. Zanim napisałem ten temat to przejrzałem to forum i nie znalazłem pomocy do mojego przypadku, a wiem że było kilka podobnych tematów. Albo nie umiem szukać albo mój przypadek jest bardzo beznadziejny :D

Opublikowano

Witam wszystkich serdecznie :D

To jest mój pierwszy i mam nadzieję że ostatni takiego rodzaju temat, a piszę go ponieważ napotkałem problem z botami do tibi.

Mianowicie próbowałem znaleźć bota pod tibię 9.42 (zależy mi przede wszystkim na autoexpie i autoloocie), ale żaden z nich nie działa (tzn. nie potrafię go scrackować ani uruchomić).

Ściągnąłem np. Tibiaauto z ich oficjalnej stronki wersję 2.16 i nie mogę go załadować bo mam linijkę z unkown character. Okej looz, na forum jest poradnik, ale zrobiłem krok po kroku dokładnie tak samo i nie działa.

Mój system operacyjny to Win 7 Home edition 64 bit

Mam nadzieję że pomożecie mi skonfigurować jakiegoś bota żebym mógł sobie troszkę pobocić :D

Ps. Zanim napisałem ten temat to przejrzałem to forum i nie znalazłem pomocy do mojego przypadku, a wiem że było kilka podobnych tematów. Albo nie umiem szukać albo mój przypadek jest bardzo beznadziejny :D

Niezauwazyles ze jak otwierales tibie ,to ci sie aktualizowala?

Bylo update z klienta 9.41 na 9.42 narazie zaden bot niedziala.

Opublikowano

Tak nie działa wiem, nie jestem idiotą. Ale taki sam problem wyskakiwał mi jeszcze zanim pojawił się nowy upade. Więc myślę, że aktualizacja bazy danych BOTA gó*no mi pomoże :D

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...