Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Pytanie] Klasa

Numq �

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam, wracam do RoM'a.

Miałem zaledwie 11 lvl, mag.

Mam pytanie: Jaką klasę wybrać? Będę grał od zera, jedynie co znam to podstawy typu: sterowanie, atakowanie etc.

Polećcie, nie podawajcie mi klas na których bez wydawania kasy będę zerem. Może to być trudna klasa. Od razu podajcie mi subkę do tej klasy. ;)

Opublikowano

Strasznie Polecam straznik/zwiadowca poniewaz nie musisz miec pro eq ani wydawac kasy bo do straznika masz mobka pomagajacego bic inne moby

ewentualnie mozna tez zagrac mag/woj tylko tu bron dobra i jest okey ;)) mam nadzieje ze pomoglem

Opublikowano

Większe dmg (dps) ma łotr. Jeżeli chcesz grać łotrem lub zwiadowcą, musisz sie liczyć z wydaniem bardzo dużej ilości golda (lub pln) na eq, ponieważ jak nie będziesz robił wystarczającego DPSu to żadne party nie weźmie Cie na podstawowe instancje w celu zdobycia statów. Wiadomo, że możesz iść z gildią, ale gildia nie poświęci Ci całego dnia.

Jeżeli chcesz zagrać postacią, która nie wymaga dużo kasy by zrobić eq na instancje typu DoD, polecam Ci kapłana, ale niestety kapłan jest nudną postacią, wiem to po sobie bo miałem kapłana 50k hp na czysto ;] ale mi się znudził i przestałem grać w roma.

• 2 tygodnie później...
Opublikowano

Ja osobiście gram Mag/Kapłan 38/37 lvl, i polecam Ci to połączenie. Wszystkie mobki zdejmuje bez utraty HP, z daleka, w razie czego mam skille AoE i leczenie od Kapłana. W miarę fajne elity, ciekawie się gra. W cale nie jest to monotonne jak niektórzy znawcy mówią.

KONTO NIEUŻYWANE !!!

MOJE NOWE KONTO TO TrueFaith

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...