Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Q] 1 Stycznia (zmienay itp ;D )

Mavilla

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam wszystkich użytkowników forum .Pewna nieznajoma informacja na temat 1 Stycznia nie daje mi spokoju jak i też innym ,otóż pewne serwery niemieckie BFP4F ogłosiły że ,,1 stycznia wszystkie ich serwery będą wyłączone ponieważ nie zgadzają się na zmiany jakie maja zajść ... Tu problem bo nie wiem kiedy i jakie zmiany maja wejść ;/ podobno bardzo ma ucierpieć BFP4F ale od czego i dlaczego nie wiem ...Szukałem na różnych stronach jakiś infomacji na ten temat ale nigdzie nic nie znalazłem nawet na angielskich stronach może niewystarczająco szukałem ,Liczę na wasze wypowiedzi pod tym tematem :D

Opublikowano

Niemieckie ?

Hmm tylko dwie firmy są niemieckie :

i3D.net

4NetPlayers.de

P.S ja przez te pojebane zmiany skończyłem w to gówno grać :)

OndteAw.png
Opublikowano

Może to Wam coś wyjaśni:

http://battlefield.play4free.com/en/forum/showthread.php?tid=62018

Ogólnie chodzi o znefrienie broni.

Na początku gry ludzie kupili sobie wersje broni elite itd. EAsy uznało je za zbyt potężne i wycofało je po prostu, olewając ludzi, którzy wydali na nie pieniądze.

Bronie usunięto, pogorszono. W ramach rekompensaty poszkodowani dostali minimalne bonusy do podstawowych wersji broni.

@down

Żadnych rewelacji "świeżych" na nowy rok EAsy nie szykuje, więc prawdopodobnie to jest przyczyną.

Opublikowano

OO to już wszystko jasne, niestety kasy nadal im brak i dlatego tak to wygląda ... z NFS World tez wyglądało podobnie i też już nie gram (nie chce mi się) i brak czasu ;] Ulepszyli Snajpera o Mortara ale nie wprowadzili większego ograniczenia i teraz wystarczy 2 snajperów ,,uekowców" < zaczerpnięte z tibi ahaha xD i co kilka sec zgon :D .Życzę wam bo już Nowy Rok tuż tuż ,aby 2012 nie zakończył sie katastrofą XDD a na poważnie to spełnienia różnych waszych marzeń itp nie będę się rozpisywał jak dziewczyna ;P .Elo wszystkim .

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...