Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Problem] Wysoki ping, po czym muszę wyłączyć grę.

KiyoMa

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam,

będzie to krótko i na temat. Kupiłem dwa dni temu COD'a MW3. Jestem dość zadowolny, gdyby nie to że muszę co rundę wyłączać gre..

Zwięźle wygląda to tak:

wbijam na server, zagram runde, nachodzi kolejna i skacze mi nagle ping do 999, a potem musze wyłączyć gierke i mam jakąś synchronizacje.

@Edit: Aha, i zawsze gdy tak się stanie, to steam się wyłącza, tzn.przechodzę w stan Offline i muszę resetować steam'a.

Jeśli ktoś potrafi rozwiązać ten problem, to proszę o odpowiedź w komentarzu. No jak to zawsze bywa..

Z góry dzięki ;), lecą plusy.

Opublikowano

Hm.. Zainteresował mnie ten plcizek, zaraz sprawdzę. W razie czego mogę go z powrotem wrzucić do folderu i gra będzie śmigać, czy już nie?

Wiecie, chcę się upewnić - bo reinstal gierki nie wchodzi w grę.

@Roycewicz:

aby napewno mam usunąć ten plik? Bo coś dziwnie mi się to widzi, masz na to jakieś potwierdzenie :/?

Opublikowano

Tak tak, to jest mały pliczek samego steama, który tak czy owak pobierze się na nowo, a zawiera on rejestry i ustawienia steama. btw - w opcjach steam musisz zmienić potem ustawienia swojego łącza na jak najbliższe temu jaki masz internet.

Proszę o zmiesienie odrobiny warnów? :)

Opublikowano

Okej, usunąłem.

Jak narazie, to naprawiły się avatary (wcześniej mi się nie pokazywały, gdy np. wbijałem na profil kumpla)

Opublikowano

Przeinstalowałem steam'a niedawno.

(Temat napisał Okrzem, pisałem z konta kumpla.. Ponieważ wtedy na moim koncie miałem kilkudniowego warna)

No więc przeinstalowałem go, ale nic to nie dało. Winą są po prostu servery, na niektórych tak właśnie się dzieje.

Jakoś to zdzierżę :P Dzięki wszystkim za pomoc, idą plusy.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...