Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Pomysł]LP

XisD

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam,

jak w temacie mógłby ktoś z was wymyślić jakiś ciekawy pomysł do letsplaya?

Bo chyba survival już się troche wszystkim znudził, czy też nie?

Ps. Będę kręcić z kolegą.

Pozdrawiam

XisD,

Opublikowano

Jak nie masz pomysłu, to po co chcesz kręcić? Tyle już jest tych serii let's play, że ludzie wybierają tylko te najlepsze. Jak już chcesz kręcić to wymyśl chociaż coś sam... Spróbuj kręcić różne serie, jakieś mody, texturepacki itd.

Jeśli pomogłem, kliknij "Lubię to"

arturb.jpg

by xamizo

mca.png

Opublikowano

No właśnie myślałem nad hm przechodzeniem escapow lub testowaniem modow, ale by sie przydal jakis pomysl ciekawy, dla tego pisze o pomoc.

Chce krecic z czystej checi, poniewaz to lubie ; )

Opublikowano

Mógłbyś stworzyć serie w której np. obalasz mity związane z minecraftem. Wystarczy chwile pomyśleć, a nie iść na łatwiznę,a znajdziesz dużo pomysłow na let's play'a.

cj552_14mxpnc.jpg

Opublikowano

Jest już tyle tych serii , i modów i escapów , że lepiej nic nie kręć, a jak już chcesz kręcić zrób wątek fabularny np. stary mędrzec ;]

1377430129-U769346.png
Opublikowano

Dzięki za pomysły ; ) Pomyślę o tym budowaniu różnych wielkich budowli, o mitach, oraz o wątku fabularnym.

Po wtórze słowo dzięki ; ) ale dzięki wam naszło mi kilka ciekawych pomysłów. :)

Opublikowano

jeśli macie 10-15 lat to odpuście sobie kręcenie bo nawet dobrze zrobione survivale nie będą

oglądane letspleye 12 latków :X ale jeśli już to róbcie co chcecie zachowujcie się jak chcecie

i będzie największa oglądalność :)

Opublikowano

Nie wiem co daje tutaj wiek ale mamy po 18 prawie 19 lat, krecilem filmiki w wielu grach.

A temat mozna juz zamknac bo mamy juz pomysly ;)

Dzięki wszystkim,

pozdrawiam.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...