Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[hack] M-efti's MW3 SP Trainer 1.08

Zaid

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam dziś przedstawię update starego trainera który obecnie jest jednym z lepszych do trybu survival (musisz być hostem)

Instrukcja:

-Ściągasz hack

-Wypakowujesz

-Włączasz jako administrator

-Włączasz grę (jeżeli operacje to jak wejdziesz już to gry daj "Find Adress")

image1qh.jpg

Downoload:

http://www.multiupload.com/1CRRVKCWD8

Skan:

http://www.virustotal.com/file-scan/report.html?id=965dbb231f72916143dcc85aa3a04b15f048e7118ca569d3ff1006e141f23626-1325011068

Porady/Uwagi:

Niektóre opcje mogą nie działać nie których osób

Opublikowano

Chodzi ci o survival ? jeżeli tak no to pisałem że działa tylko musisz być hostem

Chodzi ci o survival ? jeżeli tak no to pisałem że działa tylko musisz być hostem

No tak ale gdy ja to włączam to gram zwyczajnie, a mój kolega ma napisane, że padłem albo ja widzę, że on wali w ścianę.

Opublikowano

A jesteś hostem i kliknałeś find adress?

A jesteś hostem i kliknałeś find adress?

Tak

Opublikowano

tak , modyfikuje poziom postaci

dzięki..ale nie wiem dla czego nie działa mi god mode.A max możn dodać 10000 gotówki?

I czy moge sobie od razu dac np 60 lvl ? Z góry dzięki

EXPmIpC.gif

Opublikowano

Mam pewien problem. Dlaczego gdy ładuje się już mapa survival i jak zaznaczyłem wcześniej opcje 1 shot 1 kill to mnie wyrzuca z gry?

Opublikowano

Ej, a ja to mam taką nie z tematu do ciebie prośbę zaid ;)

Jeśli wogóle się da, to zająłbyś się jakimś weapons level hackiem?

Chodzi mi o hacka, który dokładnie dodaje level do broni itd..

Przykład:

M4 Add Level - 15

Jak jest to możliwe, to baardzo bym prosił o takie coś :]

Opublikowano

@soloman a jaki sys/ile bitów , ev. spróbuj na solo , i na surv jak już mapa ci się wczyta nie przed

@damcio chyba tak ale nie jestem pewny

@okrzem owy hack się pojawił już na forum , nawet przez uwagę go z dublowałem i napisałem temat Jeszce raz

http://www.mpcforum.pl/topic/523317-hackmw3-editor-11v/

w linku to tematu masz też link do oryginalnego tematu na forum , a jeżeli pojawi się hack z lvl a nie xp bron to od razu trafi na forum , albo zrobię jak będę miał więcej czasu

Opublikowano

chcialem zagrac z kolega w przetrwanie z tym trainerem, po wejsciu do gry kliknalem find adressess i poklikalem funkcje ktore chce miec szybki ogien itp. ale po 2 rundzie u mnie moj kolega sie wykrwawial a u niego ja strzelalem w niebo a on zabijal boty. Dlaczego tak jest czy cos zle robie? Mam system windows 7 64 bity.

Opublikowano

@zaid

jak zwykle masz to czego pragnę :]

Plusior! Aha i czy mogę zhackować sobie level broni nie mając prywatnego profilu?

Czy poziom zagrożenia jest taki sam? Bo jak na przykład zbiorę reseta, to będzie mi przykro :<

Cholerka, nie działa ten hack.

Dodaję powiedzmy do Beretty 13sty level, ale nic nie działa.

Ogólnie przed włączeniem hack'a pisze, że editor nie jest kompatybilny z wersją gry.

Jakiś update?

Opublikowano

@szczepan napisz jeszcze raz tylko bardziej po "polskiemu" bo nie do końca rozumiem o co chodzi

@okrzemek to jest temat z trinerem :P zapraszam do tamtego , co do pytania nr 1 tak możesz mieć odkryty profil a nie będzie miało to wpływu na ban co do pytania nr2 tamten hack dodaje pd broni a nie lvl więc musisz napisać odpowiedni ciąg cyfr np na 2lvl chyba trzeba mieć 1000pd , dodatkowo podaj mi ss twojego komunikatu

Opublikowano

chcialem zagrac z kolega w przetrwanie ale po wlaczeniu trainera, u mnie w grze on strzelal w sciane a u niego w grze strzelalem w niebo, w trainerze kliknalem przycisk find adress ale to nic nie pomoglo. moj system to windows 7 64 bit

Opublikowano

grę graj w trybie okienkowym ale bez framug , dodatkowo zanim włączysz jakiekolwiek opcje musisz najpierw kliknąć finde adress i MUSISZ być hostem inaczej hack nie zadziała

Opublikowano

szczepan gdyż nie nacisnąłeś zapewne find adress , emilo a sam sprawdzałeś że tak mówisz? nie które opcje mogą nie działać lecz większość musi np: unltimed ammo

Opublikowano

Dobra zobacze, i zaraz dam edit !

@EDIT: No niestety brak efektu :D, nie wiem czy tylko u mnie.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...