Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Problemy Z Dc

futerko

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Mam problemy z dc, gdy hackuje przy pomocy god mode,unlimited mana (wz hacks),no delaya dostaje informacje niby od gm "ze wykryto u mnie haki i dostaje zaraz dc z gry ale nie bana.. i wkurzają mnie te dc bo nie mozna poexpic bo dc sa niekiedy co 10 min ;/ niewiem ktory hack to powoduje ale moze wy wiecie jak temu zaradzic ?

Opublikowano

prawdopodobnie przez God Mode, radzilbym ci jego nie uzywac bo dostaniesz bana (mozesz go dostac kilka tygodni po haxowaniu), co do tego okienka, czytalem ze jak cos takiego wyskoczy to GMi moga sprawdzic logi z twojego acc czy czasami nie haxiles jak znajda cos co sie im nie podoba masz perma bana ;p

Opublikowano

A dał być link do tut'a albo napisał jak to zrobić??

Wiem że mógłbym sam poszukać ale dzisiaj już idę spać a w najbliższym czasie nie będę długo przy kompie siedział.

Z góry dziękuje.

Opublikowano

moim zdaniem masz dc przez godmode , bo przez ND rzadko są dc .

Na mpcforum ----> maple story mamy wiele chwastów .Są to użytkownicy : raven1233, xakoore, HelioNLP, mapla112, Rawko, gangsta123, Exonix, Smrodzek, Amigos, finglas11, wto, Cozmo, Nomad Monster, Siminuś, Msplayer i LAwiat ale jest ich dużo więcej . Moim zdaniem trzeba usunąć chwasty . Ale są też ludzie na wysokim poziomie : Crasher, Simpson, wisniaa95, 0nly0u, Athis, logomaniak i xajo ( ja ) .

Z dniem 27.sieerpnia2009 roku wchodze w Akcje "Pomagam tylko w temacie "Odpowiedzi na nurtujace was pytania" jesli popierasz te akcje wklej to do swojej sygnatury

Mam w dupie kto bedzie moderatorem maple story byle by sie interesowal dzialem, a nie sobi go olewa jak obecni moderatorzy

Koc summon dem (pathed ) ... więc się debilu nie pytaj czy działa .

Każdy noob na forum , każdy noobowski temat , każdy noobowski spam to wielkie g***o na tym forum więc nooby wypier...

Opublikowano

@ wiedziałem o tym , pisałem o tym to czemu te dzieci wciąż proszą o godmode . A napisze od razu nikt wam dzieci drogie nieda godmode priv .

Na mpcforum ----> maple story mamy wiele chwastów .Są to użytkownicy : raven1233, xakoore, HelioNLP, mapla112, Rawko, gangsta123, Exonix, Smrodzek, Amigos, finglas11, wto, Cozmo, Nomad Monster, Siminuś, Msplayer i LAwiat ale jest ich dużo więcej . Moim zdaniem trzeba usunąć chwasty . Ale są też ludzie na wysokim poziomie : Crasher, Simpson, wisniaa95, 0nly0u, Athis, logomaniak i xajo ( ja ) .

Z dniem 27.sieerpnia2009 roku wchodze w Akcje "Pomagam tylko w temacie "Odpowiedzi na nurtujace was pytania" jesli popierasz te akcje wklej to do swojej sygnatury

Mam w dupie kto bedzie moderatorem maple story byle by sie interesowal dzialem, a nie sobi go olewa jak obecni moderatorzy

Koc summon dem (pathed ) ... więc się debilu nie pytaj czy działa .

Każdy noob na forum , każdy noobowski temat , każdy noobowski spam to wielkie g***o na tym forum więc nooby wypier...

Opublikowano

uwal godmoda zresztą niech Każdy kto go ma niech do usunie czy cos bo to jest A/B

raz dostaniesz po 2 min a raz po 7 dniach , ja dostałem po miesiącu i żałuje ;/

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Dodaj nową pozycję...