Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Z: Request For...

Bociek

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Aktualnie jestem w poszukiwaniu tej piosenki (zedytuję posta jak tylko znajdę ją). Bleach OST 2 i 3 przesłuchanie i lipa.

Btw. Bleach 221 odcinek - nice, ale poczytaj/pooglądaj mangę jak dojdziesz do najnowszego odcinka anime - jest o kawałek dalej niż anime. ;]

1644b8636667.png

Opublikowano

Ale do jasnej , wiśnia co wniosłeś do tematu? Oh dałeś mu 5 i co? Tylko neo patrzą na te gwiazdy ... zamknij się czasem co? Swoją drogą jeszcze nawet jest skopiowana sygna od kartfola.

A jakim cudem walus na pro usera? Jeśli on ma , to ja już wolę być membersem ...

Opublikowano

Nie to nie ta ;/ Tamta ma piosenkę chóru ;p sam już przesłuchałem OST 1,2 i 3 ale nei wiem czy są to kompletne OST ;p i dlatego się denerwuję, bo znaleźć nie mogę ;p

btw. temat podepnę tylko zastanawiam się co ile go czyścić. Narazie nic nie usuwam i toleruję tą kapkę spamu, bo to BETA wersja ;] ale widzę aprobata jest ^^

EXPmIpC.gif

Opublikowano

@topic

Czy zna ktoś utwór co leci w reklamie orange co taki kolo z jakąś babką chodzi i z papy im litery wychodzą ? ;D

@offtopic

Wisnia nubie znajdź sobie swoją sygnaturkę a nie kopiujesz, omg ! jesteś żałosny !

Opublikowano

1#

Makin opowiedz na pytanie fastem :<

2#

Nie bij blix :<

Jeśli też sądzisz, że Owned! jest pokemońsko pierdolnięty to wklej to do swojej sygny.

xD

• Dodaj nową pozycję...