Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Pytanie] Broń

sonniak

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Siemka.

Ostatnio sobie pomyślałem, że granie broniami typu... pp90m1 MP7 jest troche noobskie. Chciałbym zagrać bronią która nie jest zbyt łatwa i po ogarnięciu daje duże efekty. No właśnie... która ? Wypowiadajcie się na ten temat za dobre wytłumaczenie lajk :)

nieregulaminowa sygnatura

Opublikowano

nawalam z mp7 już ładne pare prestiży i trochę mi się nudzi :P wczoraj wziełem sobie acr ... zamontowałem tłumik ... gra się świetnie ! troszkę wolno mi się biega, ale nie w tym rzecz. grając pistoletami smg robisz z siebie pewne rambo biegając po mapie. z acr gra się trochę inaczej. Polecam ci taką przemianę bo naprawdę fajniej ci się będzie grało. Powodzenia !

Opublikowano

Jeśli chcesz "wyzwania" - biegaj z Modelem (taka strzelba). Odblokowanie jej na złoto zajęło mi trochę czasu, a zabawa była przy tym fajna. No i spróbuj PKP Pencheng (lkm). Też fajna zabawka trudno do ogarnięcia. Ewentualnie coś, co strzela seriami jak m16a4 / mk16 / type95 (to ostatnie jest b. mocne)

Proszę o zmiesienie odrobiny warnów? :)

Opublikowano

M4A1 - Broń idealna i za razem dla profesjonalistów. Polecam!!

i7 3770K @4.6GHz

GTX 760 SLI x2

16GB 2400MHz

2x256GB Samsung 830 Raid 0

Opublikowano

W sumie jak wyżej. M4A1 jest fajna, odblokowana na początku z czym nie ma problemu po prestiżu a token +1 jest ;) Ja bym polecał jeszcze ze snajperek barette + acog. A już tak perfidnie jak Ci się nudzi spróbuj zagrać LSW. pierwszy LKM w liście, super celny, szybki ogień. W połączeniu z hologramem albo acogiem i rączką najlepsza giwera jaką kolwiek mogłeś mieć.

Opublikowano

Polecam Ak 47 z celownikiem laserowym i z tłumikiem/albo bez twój wybór jak ogarniesz broń staty możesz mieć świetne

No to chyba nie jak grać nie umiesz to latasz z ump i jesteś noobkiem wystarczy mieć choć milimetry skilla a ak będzie dla ciebie łatwe

final.jpg

Opublikowano

nie no up ak + celownik chyba cie pojeba*o

moim zdaniem po ogarnieciu to ump latasz jak chcesz +tlumik+szybki ogien to najlepsza bron jaka gralem uwierz mi

­

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...