Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Problem] Kbot problem z uciekaniem przed wrogami

mankowo

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam otóż mam taki problem że statek leci dopiero do portalu gdy zacznie go bić wróg a jest taka opcja [podejrzewam ze tak] żeby uciekał gdy wróg jest w pobliżu wersja 5.68GG

Kocham mpcforum.pl!!!

18706.png

Opublikowano

Nie spotkałem się z taką opcją wiec chyba nic takiego nie istnieje... Wiem za to, że gdy wróg jest blisko twojego statku to bot nie zbiera/bije skrzynek bonusowych/alienów...

Opublikowano

W kbotcie mozna tylko na x-2 ustawić żeby uciekał jak ktoś wleci na mape ( na termometrze ustawiasz)

W udobocie coś takiego było ze jak widział to uciekał

Opublikowano

Takie coś ma niestety tylko PBDO-BOT i to jego największa zaleta :) w dodatku coś się dzieje z KBot-em że zmienia konfy gdy brak osłony ze sporym opóźnieniem... ręcznie przełączając czekam ok. 5 sekund! i działa to na pograniczu zwisu... ping jest Ok bo jakieś 45-47. Dziś pierwszy raz padłem zbierając :angry:

Opublikowano

Tylko na mapie x1 , x2 to działa ale to jak ktos wleci ustawiasz po lewej na pasku np. od 1 czy tam 2 i jak wleci ktos to on odrazu do portu.

Innej opcji nie ma :)

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...