Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Pytanie]Rady

Zoomix

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Siema

Jestem początkującą osobą (bulid potrafię znaleść czy nawet ogarnąć)

Lecz mam problem nie wiem jaka będzie dobra postać narazie za darmo są niektóre fajne postacie jak twich czy shen.

Shen-em jakoś idzie ale twichem nie mam dobrego bulidu i taktyki.

A więc poprosiłbym o jakieś porady,bulid ew. jaką postacią grać.

Bardzo mi się spodobała ta gra lecz moje staty np. 7.5.3 są dołujące.

Z góry thx

PS:Jeżeli zły dział / temat przenieście ;P

EDIT:Kurcze właśnie zakończyłem bitwę i twich-em gościu grał i niszczył wszystkich jak widział !! proszę o jakieś rady , bulid :D

... mają wąty do mojej sygnatury

-.-

Opublikowano

twitch to ciężka postać trzeba wiedzieć kiedy zaatakować aby nie zginąć najlepiej steelować czyli twój kolega z teamu bije przeciwnika on ma low hp a ty podbiegasz

i dobijasz , najlepiej też w jungli atakować ludzi solo bo masz największe szanse a w team fightach na końcu kiedy przeciwnicy mają low hp co do buildu to ci nie powiem bo nie pamiętam ale 3 podstawowe rzeczy : damange , attack speed , life steal

NJxbd4x.png

Opublikowano

hmm dzięki za rady , ten gościu co pisałem wyżej też tak robił i na koniec staty 19.1.7

widać że długo w to gra teraz ktoś bulid poda dobry i będę bardzo wdzięczny

-.-

Opublikowano

Tak jak pan 3UP. Twitch jest postacią do "dobijania". Moja taktyka to włączenie niewidzialności, przejście na tyły wroga, zmusić kolegów z drużyny do ataku, TF się zaczyna, włączam ulti, W, dobijam wszystkich po kolei i TF wygrany. Ważną rzeczą jest, by w drużynie był jakiś tank, by szybko nie padł. Co do bulidu: Buty Mobilności Krwiopijca, Widmowy Tancerz, Ostrze Nieskończoności, Czarny Tasak i hmmm... nie wiem co jako 6 item, bo przeważnie jest już koniec gry ^^ Może coś na HP, armora, magic resist, sam nie wiem.

Pozdrawiam.

Wróciłem ;]

Opublikowano

Dziękuje za rady lubię to wszyscy dostaliście później jak znajde chwile czasu to wam dam po 5 :>

EDIT:Właśnie w umiejętności to w jakie najlepiej dawać ? ;D

EDIT2: Spisałem itemki jeszcze lepszego gościa co grał twichem i miał takie :

Omen Randomina

Widmowy tancerz

ostrze nieskończoności

czarny tasak

krwiożerca

ostrze nieskończoności

-.-

Opublikowano

Broń boże stosuj się do tych taktyk które oni podali.

Przede wszystkim Twitchem trzeba się dobrze ustawić by kogoś zabić , wykorzystywać tą niewidzialność.

Kiedy przeciwnicy kupują oracla czyli jeśli widnieje nad ich głowami takie oko saurona poruszaj się krzakami.

Jeśli widzisz teamfight (Takie starcie drużynowe) ustawiasz się w bezpiecznym miejscu odpalasz ulti ? które zwiększa Ci range i naku****** jak posrany

@2UP Mam wątpliwości co to tego , wydaje mi się ,że jeżeli wiecej gankujesz to mógłbyś maksować q. :)

I co do twojego postu gdzie mówiłeś jakie ten typek miał itemy to nigdy nie kupuj 2 ostrz nieskończoności bo pasyw sie nie stackuje ze soba :)

xxcafs.png
Opublikowano

no dobrze ale mogłaby jedna osoba podać od razu build i do skilli (na poszczegolny lvl) tak to bym miał jakiś początek później już sam zacznę tworzyć ,,coś nowego" wg. mojego uznania

EDIT:

addasfdasfavcx.png

to jest ten gościu mnie po prostu zamurowało

-.-

Opublikowano

Typo miał dobry build ale - Zamiast tarczy zostaw sobie buty, zamiast jednego topora złóż np. Phantom Dancera

Co do skill buildu to : Q - E - E - W - E - R - E - Q - E - Q - Q - Q - W dalej.

he?

Opublikowano

No dobrze dziękuje wszystkim za rady ogółem mogę polecić tę postać fajnie się nią gra :>

EDIT:temat do zamknięcia :)

-.-

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...