Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Q] Battlefield 3 - Multi - Jak grać 1 v 1 ? :/

PanZagłady

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam serdecznie wszystkich !

Mam nielada problem bo z kumplem chcemy zagrać 1v1 na mapce z odrzutowcami i śmigłowcami by poćwiczyć skill w lataniu i rozwalaniu.

Problemem jest te jakże debilne "OCZEKIWANIE NA X GRACZY " . No cholera jak tu zagrać na pustym serwerze skoro on wymaga od nas 4/6/8/10 graczy :/ .

Jest w ogóle możliwość gry 1v1 ?

PS: Od razu mówię, że nie chodzi o COOP bo ten zaliczyliśmy . Chodzi o multi... by poćwiczyć do perfekcji latanie i rozwalanie z powietrza.

jqeuR.png

Gość malutki688
Opublikowano

na karkandzie sa takie servery, na zwyklym bf-ie nie da sie zagrac 1 na 1

Opublikowano

na karkandzie sa takie servery, na zwyklym bf-ie nie da sie zagrac 1 na 1

W ostatniej aktualizacji dodali możliwość grania samemu na serwerach w podboju na podstawce.

Wasyl654.png

2pacr.png

Opublikowano

Dziękuję za wszystkie udzielone odpowiedzi.

Szkoda, że wyszukiwarka nie ma opcji start with 2 players.

Mam jeszcze pytanko bo odblokowałem rakiety naprowadzające w myśliwcach i helikopterach. Zaznacza mi cel na pomaranczowo taki kwadracik. Tylko nie wiem co dalej by wysłało rakiety ;x .

Może Wam się wydawać to śmieszne, ale BF3 jest moim pierwszym BF-em w jakiego gram.

jqeuR.png

Opublikowano

@up:

musisz namierzać cel ( śledzić go tak by trzymał się w okręgu ) i gdy usłyszysz dźwięk ciągły, naciskasz Lewy przycisk myszy i rakiety lecą :)

1367303118-U250803.png

Wszystko trzeba od nowa...

Opublikowano

Lepiej wciskaj spacje ;) Z mysliwca nawalasz z rakiet jak rakiety puscisz to od razu wciskasz litere ' F ' i nawalasz karabinku i zgon ma, chyba że gościu flary odpalił to rakietami nie trafisz.

Myszką nie steruj bo to żenada jest ; )

Opublikowano

A ja znowu powiem że lepiej się myszką steruje bo według mnie na klawiaturze samolotem to żenada wtedy jest ciężko trafić w ten samolot z rakiet a co dopiero z karabinu. Myszką 2-3 obroty i już gościa niema ostatnio grałem klawiaturą to miałem staty 5-8 myśliwcem a normalne mam 8-2 więc coś w tym jest. :)

final.jpg

Opublikowano

To zależy komu wygodniej. Ostatnio tylko latam, i wyłącznie myszką, gdy kupowałem grę byłem nastawiony na latanie. Średnio, jestem w pierwszej 5 :).

Wasyl654.png

2pacr.png

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...