Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Pytanie] Co może mi grozić gdy zacznę obrażać kogoś podczas meczu w mw3 lub na steam ?

Ciepak

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam.

Co może mi grozić gdy zacznę obrażać kogoś podczas meczu w mw3 lub na steam ? pytam osobno bo nie wiem czy za wyzywanie w grze będą takie same konsekfencje jak wyzywanie kogoś na pw na steamie.

Drugie pytanie brzmi : gdzie mam zraportować gościa za ewidentne nabijanie na dedykach ? - 4h gry i 8 prestiż ^^

Opublikowano

@ciepak zreportuj sobie mózg. Jeśli ktoś ma 4h i 8 prestiż i grał an dedykach, to jakim prawem ma dostać bana? ON nie oszukiwał.Jak Ci żal dupę ściska też graj na takim serwie. Poza tym za reportowanie rzeczy legalnych - czyli wg nich SPAM - sam możesz bana dostać.

Dalej, jeśli obrażasz kogoś w grze a ma Twoje steam ID i screena - możesz dostać ostrzeżenie i temp. bana. A na priv możesz pisać co komu chcesz.

Proszę o zmiesienie odrobiny warnów? :)

Opublikowano

Po 1 nie napisałem że powinien on dostać bana. Po 2 mam zamiar go udupić i chcę, aby dostał reset statystyk. Czemu ? odpowiedź jest prosta - wyzywał mnie od cheaterów ze swoim inteligentym kolegom, a po sprawdzeniu go w rankingu zobaczyłem jaki ma wynik na deathmath i ile ma godzin gry. Z miłą chęcią i czystym sumieniem go sprzedam. Ewidentnie widać że koleś nabijał na dedykach. początek twojego postu traktuje jako SPAM bo gówno ci do tego czy kogoś zraportuje i z jakiego powodu. Obecnie mam 7 prestiż, który wbiłem samemu i denerwuje mnie jeżeli ktoś w 4h wbił to co ja biłem od premiery mw3. Sam wszystkich nie zraportuje, ale od czegoś trzeba zacząć :)

Opublikowano

Więc zacznij od zabicia samego siebie i szukania pomocy gdzie indziej, bo to forum służy do pomocy z CHEATAMI tzn wspomagaczami, oszustwami na legalu itp. A nie do pomocy z CHEATERAMI, ich łapaniem, etc.

Temat proponuję zamknąć i zablokować - ale skoro tak uparcie pytasz jest taka strona jak "steambans.com"

Skoro jesteś taki genialny to na pewno sobie tam poradzisz. Btw - bez odpowiednich dowodów - screeny profilu steam, screeny w rankingu, screeny ze statystyk - gówno możesz steamowcom udowodnić, a sam złapiesz kilka dni bana za spam :) Pozdro.

Proszę o zmiesienie odrobiny warnów? :)

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...