Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Problem] Utracono połączenie z serwerem.

ruxer100

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Rozszerz proszę, z SERWERA czy z GRY W LOBBY? tj z "Serwery" czy z "Graj"?

Jeśli z Serwerów - sprawdź czy "CoDMW3 Dedicated servers" masz aktualne i spójne (sprawdź spójność plików..) i otwórz NAT. Zamknięty = kick na dedykach.

Jeśli w "Graj" to nie mam pojęcia. Może coś z grafiką / dźwiękiem? Polecam nowe stery.

Proszę o zmiesienie odrobiny warnów? :)

Opublikowano

No to mówię, sprawdź czy nie masz problemów ze spójnością pliku dedicated servers. I sprawdź czy masz tak na każdym serwie, i pamiętaj w filtrze max ping dać 350. Bo może serwer spingowany za mocno i wywala albo net obciążony.

Opublikowano

Znaczy, to Ci się powinno pobrać samo razem z grą i być na pulpicie. Ale jak nie masz to gdzieś w bibliotece jak amsz gry to zmień gry na narzędzia i znajdź Call of Duty Modern Warfare 3 Dedicated Server"

Opublikowano

Wystarczy że ściągniesz, a potem sprawdzisz spójność plików gry multiplayera w steamie.

Opublikowano

Po 1wsze - nie w bibliotece GIER tylko w NARZĘDZIACH.

Po 2 - Biblioteka, CoDMW3 > Prawy przycisk myszki > Właściwości > Pliki Lokalne Gry > Sprawdź Spójność (....)

Opublikowano

Po 1wsze - nie w bibliotece GIER tylko w NARZĘDZIACH.

Po 2 - Biblioteka, CoDMW3 > Prawy przycisk myszki > Właściwości > Pliki Lokalne Gry > Sprawdź Spójność (....)

ciągle tak samo ale ja gram z graj tydzień temu nie miałem tak lecz jak teraz zabije jakiegoś typka wywala do menu i pisze utracono połączenie z siecią.

xxx

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...