Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Expienie na cheatach.

Wilczurzyca

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Czy, gdy expie na hackach z zablokowanym metinem, a w drugim oknie mam normalnego metina odpalonego bez ruszania czegokolwiek w nim, to mogę dostać bana? Chodzi o konto na tym zwykłym.

tlofbnowe2.jpg

Opublikowano

Tak choćby przez to że masz multikonto rzadko sprawdzają ale sprawdzają.

28iqbuu.png

1020 30 40 50 60 70 80 90100...

Opublikowano

Tak choćby przez to że masz multikonto rzadko sprawdzają ale sprawdzają.

Nie chodzi o multi, jakby to sprawdzali, to by 90% odpadło. Pytam tylko o ujemne działanie clienta z modem itp. Czy zwykłe uruchomienie może coś namieszać - czy hackshield z normalnego metina zareaguje na tego z cheatami.

tlofbnowe2.jpg

Opublikowano

raczej nie , nie jestem w 100% pewien ale moim zdaniem nie bo Hs wysyla logi z tego clienta z ktorego uzywasz a jak odpalasz przez moda to masz zablokowane wiec tylko jak odapalasz clienta widza ze grasz na cliencie bo mod zablokowany wiec nie wiedza ze grasz na modzie .

Opublikowano

Możesz dostac bana , bo masz na komputerze zainstalowanego HackShielda , ale prawdopodobieństwo tego jest minimalne ;)

Jeżeli blokujesz 1 metka , np. z modem , a chcesz grac na 2 normalnie , to tam też zablokuj HS , ale nie musisz już moda czy czegos tam , zawsze lepiej zablokowac .

Pozdrawiam .

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...