Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Pytanie] Jjaka broń podreczna z szybko strzelnych pistoletow jest najlepsza pod akimbo?

Jointoi

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

A takie mam dziwne wrazenie, ze jak patrze na jakiegos gracza i gra akimbo na fmg to nie ma prawie rozrzutu. Tak mi sie wydaje czy poprostu cos ma? Bo wiem ze fmg ma duzy odrzut.

Opublikowano

Mamy 4 PMy akimbo jako zapasowe.

g18 - SYF. Po prostu SYF.

Skorpion - bardzo szybki, małe magazynki -SYF.

FMG9 - Duża szybkostrzelność i obrażenia, wolno się wyciąga i przeładowuje. Ale ma zbugowany rozrzut. Ściąga z reguły na 6-8 pocisków (3-4 strzały)

MP9 - Teoretycznie wolniejsza, ale praktycznie szybsza broń od FMG9. Rozrzut też mały. Obrażenia dość duże.

Tak więc pozostają Ci do wyboru MP9 / FMG9. Chyba że chcesz zwykłe pistolety.

USP45, P99 i MP412 +akimbo = syf.

Magnum - zabójczy z bliska. Często na 2 kulki typ spada.

Five Seven - bardzo niecelny i bardzo słaby, nie polecam w akimbo (choć pojedynczo są miodzio :D)

Desert Eagle - Tylko na bliski dystans, duże obrażenia, mało ammo.

A, aby zmniejszyć rozrzut akimbo strzelaj jednocześnie z obu, tzn nie lewy potem prawy tylko na raz.

Proszę o zmiesienie odrobiny warnów? :)

Opublikowano

mp412 syf ? to ty chłopcze chyba tym nie grałeś. ja pykam z tym i jest o wiele lepsza od magnuma. zawsze 2 dzidy i koleś pada, a mając akimbo i strzelając równocześnie powalasz kolesia natychmiastowo.

Opublikowano

mp412 syf ? to ty chłopcze chyba tym nie grałeś. ja pykam z tym i jest o wiele lepsza od magnuma. zawsze 2 dzidy i koleś pada, a mając akimbo i strzelając równocześnie powalasz kolesia natychmiastowo.

Bo ta broń to jest syf. Ale nie ma o co się kłócić. Każdy orze czym może.

Akimbo... w sumie nubskie, ale nawiązując do poprzednich części CoD'a:

MW1 - p90 nubskie bo za dobre.

MW2 - kniferunner+komandos nubskie, bo jak ogarniałeś to za dobre.

BO - ak74u nubskie, bo za dobre, tuba też.

Zawsze w CoD znajdzie się coś, co ludzie uważają za nubskie. Czy to tuba, czy atut, czy broń. A przez nubskie rozumieją "bardzo dobre" albo i nawet "over powered" czyli za dobre. Czyli broń, którą nawet największa lama w grze będzie wymiatać bo broń jest na tyle mocna. Ale na to jest metoda. Wkurza Cię że ktoś gra akimbo? Sam graj akimbo. Tyle :)

Proszę o zmiesienie odrobiny warnów? :)

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...