Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

TU JEST DZIALAJACY HAK

zahnoj9

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

czemu aim bot nie działa w tym hacku?

NIE WIEM TO NIE MÓJ HAK CIESZ SIE ZE WOGLE JAKIS JEST

czemu aim bot nie działa w tym hacku?

Opublikowano

@UP !

Człowieku po pierwsze ten cheat był już dodany więc nie musisz tego tak refować, Po drugie te funkcje aim,opk itp są dla vip'a(za kase),

@UP,UP

Bo te funkcje są dla vipa.

Opublikowano

@UP !

Człowieku po pierwsze ten cheat był już dodany więc nie musisz tego tak refować, Po drugie te funkcje aim,opk itp są dla vip'a(za kase),

@UP,UP

Bo te funkcje są dla vipa.

ZADKO KTO KOZYSTA Z OPK ITP JA WOLE HAKI TAKIE KTORYCH NIE WIDAC A TE HAKI TAM DZIALAJA HAHAHA INNI NIE UZYWAJA TYCH FUNKCJI
Opublikowano

Dzizas :D co sie dzieje na tym forum w grze sami playerxxx a tu same idiotyczne tematy sie pojawiaja no i po co smiecic? zeby inni normalni uzytkownicy mieli problem sie odnalezc? czy zeby ludzie przestali korzystac wogole z tego dzialu przez wasze w/g mnie pieprzone spamujace tematy? :angry:

p.s do modow chcecie dajcie warna banana albo cos innego ale pilnujcie dzialu bo nie na darmo ktos was zrobil modami. i po swietach nie po to sie logowalem tutaj zeby zlapac sie za leb co sie tutaj dzieje. dziekuje za uwage :)

1322392946-U421083.jpg
Opublikowano

@Up

No co ty ;D

@Top

www.mpcforum.pl/topic/515074-undetectedsiros-pub-127/

Temat dla lajkufff?

Cls.

1393461645-U349224.png

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...