Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Pytanie] SID przez grupę?

timksee

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Tak, dokładnie mu o to chodziło :D Jak masz wyrosnąć na pro? 17 postów to trochę mało żeby być pro :P Udzielaj się i sam znajdź sposób :)

Opublikowano

to jak byle n00b ma wyrosnąć na pro, jak mu nie chcą pomóc?..

UG? . :P. uniwersytet gdański?..

UnderGround.

Noobcio + Trochę wyobraźni --> Pro

EXPmIpC.gif

Opublikowano

Sid możesz wyłudzić przez "podpuszczenie" ofiary. Wciskasz jej jakiś bajer i ona daje Ci sid. Jak? Na to pytanie musisz odpoweidzić sam, jak NoobKiller napisał:

Noobcio + Trochę wyobraźni --> Pro

Opublikowano

No jest taki program który się nazywa "Hack Darkorbit SID", instalujesz go i na chacie wpisujesz komendę /sid [nazwa gracza]

I masz.

(Dla rozgarniętych, żartuje - to jest nie możliwe!)

Oferuję moje usługi webdeveloperskie (HTML, CSS, JavaScript (jQuery, AJAX!), PHP, MySQL, PERL).

Więcej pod PM.

Opublikowano

Podpuszczanie, probuje

wymyśliłem wersje, że mam coś tam źle zapisane i przez to mam lagi.. ;). tylko, że wszędzie o tym trąbią, że przez SID kradną konta..

A co z grupą?.. Na jakiej zasadzie działa sposób z grupą?..

Kocham mpcforum.pl!!!

18706.png

Opublikowano

Sposób z grupą ? Hmm pomyslmy ja bym to ujął tak :

Dodajesz kogos do grupy on akceptuje albo nie , jak zaakceptuje to jestescie w grupie . Proste nie ? Może to ułatwić chat z nim oraz możecie razem bić alienki lub latać na wyloty możesz również z nim zawrzeć przyjaźń internetową oraz spotkać się kiedys w realu albo tesco ewentualnie kauflandzie

zakaz handlu

Opublikowano

Ten sposób za pomocą programu przez grupę czy chat już nie działa, a przynajmniej nie zawsze :rolleyes:

A co do UG, to nie trzeba mieć członkostwa by z niego wynosić "wiedzę" B)

@EDIT

ups za dużo napisałem :P

Opublikowano

trzeba umieć koylogger skonfigurować :P przynajmniej tak słyszałem :D

No może nie skonfigurować keyloggera, bo nie znalazłem żadnego, który potrafiłby kopiować źródła stron aktualnie oglądanych przez użytkownika, a następnie wysyłać je natychmiast na maila lub gg do "złodzieja".

Napisanie takiego programu raczej problemu nie sprawi większości programistom, gorzej będzie z wykrywalnością przez antywirusy itp. ;)

Opublikowano

No może nie skonfigurować keyloggera, bo nie znalazłem żadnego, który potrafiłby kopiować źródła stron aktualnie oglądanych przez użytkownika, a następnie wysyłać je natychmiast na maila lub gg do "złodzieja".

Napisanie takiego programu raczej problemu nie sprawi większości programistom, gorzej będzie z wykrywalnością przez antywirusy itp. ;)

muszek pięcio letnie dziecko by umiało

nie będę już pisać bo będzie spam a mam 80% to wiecie :P

Opublikowano

Ukraść konto można na wiele sposobów... najłatwiej podrzucić komuś keyloggera w jakiejś paczce np. 90% cracków ma wirusa z keyloggerem - i to zwyczajowe hasło dawcy że niby tam coś wykrywa ale przed instalacją wyłącz program antywirusowy, firewall i będzie OK czyli po Twoim koncie :) Kolejny sposób to Wicked Patcher... dla jego poprawnego działania wymagane jest wyłączenie DEP czyli ochrony procesu i przepełnienia bufora - co oznacza że można przy jego pomocy podmieniać i uruchamiać procesy bez wiedzy i zgody systemu/użytkownika co daje ogromne możliwości nawet do zdalnej pracy na Twoim PC a potem się dziwicie że ruscy konta kradną :D Najbardziej eleganckim sposobem jest "poprawienie" już istniejącego bota lub stworzenie nowego a cała masa użytkowników sama Ci będzie podsyłać loginy i hasła przy logowaniu :) najgorszy to atak na konta łamaczem haseł "brute force" bo z tego co wiem BP już wprowadził poprawkę i to nie działa. Tak serio to napisałem raczej czego unikać by Ci konta nie zarypali !!!

Opublikowano

muszek pięcio letnie dziecko by umiało

nie będę już pisać bo będzie spam a mam 80% to wiecie :P

Gdyby tak było, to o dokonanych kradzieżach aż rzygać by się chciało. a jak jest, każdy wie.

Od czasu do czasu ktoś komuś ukradnie konto.

Zresztą zmiana maila bez potwierdzenia już nie działa, to po co komuś kraść konto?

Żeby tylko posprzedawać wyposażenie i zrobić chaos na koncie? ehh

@offtop INFERNO

Gdyby 5 letnie dziecko potrafiło skonfigurować keyloggera,

to jestem ciekaw ile Ty masz lat skoro nie potrafisz znaleźć sobie programu do nagrywania pulpitu

oraz programu do obróbki video. :P :DxD

Google nie gryzie :rolleyes:

Opublikowano

Wystarczy trochę poszukać... Napisanie tego skryptu to kilkadziesiąt linijek w PHP... Jak chcecie być hackerem zacznijcie uczyć się programować. Wrzuciłem dawniej ten kod. Ale forum nie pomaga złodziejom. Zamykam.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...