Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Minecrafterzy [NoWl][NoHam][1.0.0][Gildie][Survival]

Lajtowiec

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Szukasz dobrego survivala z ostrożnie dobranymi pluginami ? Denerwują Cię natrętni gracze, którzy poprzez różne hacki utrudniają grę ? Wbij tutaj, a nie pożałujesz ..

adresip.png

IP serwera: 94.23.225.32:17935

czasonline.png

Serwer dedykowany, więc dostępny jest 24/7

dodatkoweinfo.png

Serwer w chwili obecnej posiada 13 slotów co wraz z rozwojem sytuacji zaowocuje zwiększenie liczby slotów na potrzeby serwera. Nigdy nie wiadomo czy admin jest na serwerze czy nie ma, więc każdy gracz, który próbuje używać "wspomagaczy" zostaje automatycznie zbanowany na gorącym uczynku. Można także składać skargi/propozycję na naszym forum. Adres naszego forum znajdziecie na serwerze.

Zapraszamy do gry !

Opublikowano

HAHAHAHA NIE POLECAM TEGO CZEGOS działka 15x15 za 2zl sms mam się śmiać czy płakać ?

wgl pvp wszędzie. Wychodzę ze spawna leci koleś full diax i mnie zabija

NIE POLECAM !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Opublikowano

HAHAHAHA NIE POLECAM TEGO CZEGOS działka 15x15 za 2zl sms mam się śmiać czy płakać ?

Survival i Twój płacz jest adekwatny do sytuacji :)

Opublikowano
żeby płacić 2zł za działkę to trzeba być chorym

Sorry, ale nikt Ci nie nakłada do Twojego pustego łba, żebyś kupił cuboida pod gildię np.

Server do bani..

Admini nie ogarniają

Czasami sa lagi ;/

A te 2 zł za działkę to jakaś kpina ..

Moja ocena severa no 3/10

Do bani to są Twoje żenujące komentarze nie na poziomie.

Lagi ? Interesująca sprawa, bo od początku spotkałem się tylko raz z chwilowym opóźnieniem, gdy był reload serwera.

Admini ? Umiesz czytać "dodatkowe informacje" ? Z tego wynika, że nie. Wchodzisz na serwer wyzywasz każdego, prowadzisz jakieś durne zaczepki, że Ty jesteś jakimś moderatorem mpcforum i nam każesz ;o Kolego lecz się ze swoich urojeń, bo będzie lipnie.

Działki jak już pisałem do kolegi wyżej :)

Kpiną są Twoje komentarze bzdurne :)

Opublikowano

Witam zwykle w metina gram ale postanowiłem zobaczyc co to za gra ogólnie wiem o co już w niej chodzi. Myślałem, że będe mógł tu wspólnie z bardziej doświadczonymi graczami rozwijać swoje umiejętności, budować domy itp ledwo co włączyłem grę i odrazu ktoś mnie bije a pozatym luczie wyzywali się na czacie. Szkoda bo gra generalnie nawet mi się spodobała Pozdrawiam

z wyrazami szacunku rychu53a

Kocham mpcforum.pl!!!

18706.png

Opublikowano

Ten "serwer" to jakaś parodia :) Zważywszy na zachęcający tekst o treści "

Denerwują Cię natrętni gracze, którzy poprzez różne hacki utrudniają grę ? Wbij tutaj, a nie pożałujesz .." postanowiłem to sprawdzić na swoim zhackowanym kliencie do testowania pluginów na moim serwerze, i co widzę? X-ray działa, speedhack to samo. No ale nic postanowiłem zwrócić się do Administratora serwera i wskazać mu niedociągnięcie, a ten prezentując sobą poziom dwunastolatka, który za kieszonkowe od rodziców kupił sobie najtańszy serwer do minecrafta, powiedział mi żebym nie płakał. Chyba nie muszę tego komentować

:) Z tego co widzę, jedyna i uniwersalna wypowiedź tego osobnika dotyczy płakania. Też myślicie, że ma z tym związane jakieś kompleksy?

Opublikowano

Ten "serwer" to jakaś parodia :) Zważywszy na zachęcający tekst o treści "

Denerwują Cię natrętni gracze, którzy poprzez różne hacki utrudniają grę ? Wbij tutaj, a nie pożałujesz .." postanowiłem to sprawdzić na swoim zhackowanym kliencie do testowania pluginów na moim serwerze, i co widzę? X-ray działa, speedhack to samo. No ale nic postanowiłem zwrócić się do Administratora serwera i wskazać mu niedociągnięcie, a ten prezentując sobą poziom dwunastolatka, który za kieszonkowe od rodziców kupił sobie najtańszy serwer do minecrafta, powiedział mi żebym nie płakał. Chyba nie muszę tego komentować

:) Z tego co widzę, jedyna i uniwersalna wypowiedź tego osobnika dotyczy płakania. Też myślicie, że ma z tym związane jakieś kompleksy?

Opłacało Ci się przyznawać ? Teraz z taką wypowiedzią jak napiszesz gdzieś podanie na wl dopiszę link do tematu z Twoją wypowiedzią. Nie jestem jakimś dwunastolatkiem, żeby jakiś "e-dorosły" mógł sobie znieważać i wychwalać swoje umiejętności scriptingu, bo on jest "e-dorosły". Patrząc na Twój wiek, a nawet sugerując się, że posiadasz ubogie słownictwo na serwerze jesteś jeszcze na poziomie gimbazy, a Ty nie masz zielonego pojęcia o życiu. I skoro masz staż gry "2 lata" to jestem bardzo zdziwiony po Twoich słowach, że nadal nie posiadasz "swojego" serwera z "swoimi super" dobranymi pluginami. Oszczędź sobie swoich wypocin.

Opublikowano

Zgadzam się z Mazo6. Każdą negatywną opinię wybraniasz swoimi ,,mądrymi komentarzami''. Przyjmij krytykę i za przeproszeniem, nie sraj. Serwer bez kultury, same kłótnie. Za działkę się płaci 2zł, żałosne.

#Edit: Ciekawe co napiszesz pod tym postem, wybraniając się, znowu. Czekam niecierpliwie na twoje ,,mądre komentarze''.

Opublikowano

Zgadzam się z Mazo6. Każdą negatywną opinię wybraniasz swoimi ,,mądrymi komentarzami''. Przyjmij krytykę i za przeproszeniem, nie sraj. Serwer bez kultury, same kłótnie. Za działkę się płaci 2zł, żałosne.

#Edit: Ciekawe co napiszesz pod tym postem, wybraniając się, znowu. Czekam niecierpliwie na twoje ,,mądre komentarze''.

Na życzenie kolegi wypowiem się, bo jak widać nie potrafi czytać wyżej w temacie odpowiedź na temat działki oraz nie potrafi przeczytać prostej notatki zawartej w opisie przed podanymi parametrami serwera. Krytykę przyjmuję, ale jak mam zamiar dać sobie włazić dzieciakom na głowę to serwer nie będzie mieć większych szans na rozwinięcie się i usunięcie ewentualnych trolli z serwera, którzy psują grę. Jakoś serwer jest pełny przez 3/4 dnia i nikomu nie przeszkadza jakiś problem "działka sms", bo raczej ktoś przeczytał notkę, że to jest survival.

Cieszę się, że nazywasz moje wypociny na bzdurne posty "mądrymi komentarzami",bo niektóre komentarze ze strony (ja napiszę do kolegi, a on dalej i będziemy fajni) waszej mają (waszym zdaniem) wpłynąć negatywnie na serwer poprze = "obniżyć reputację , zniszczyć moją osobowość, zniszczyć serwer" ?

Czekam na dalsze mądrości od moich wiernych fanów.

@ Dodam, że wkrótce będzie zrestartowana mapa, oraz naprawienie działania niektórych pluginów.

Opublikowano

2zł cuba możesz wykupić dodatkowego, który nawet po przejęciu terenu przez wrogą gildie będzie nadal Twój + czytaj ze zrozumieniem "Szukasz dobrego survivala".

Opublikowano

Wl jest włączony, bo jest przerabiana nowa mapa.

Dodano:

- nowa mapa

- nowy spawn

- /sethome , /home

- powinien działać anty-xray

Usunięto

- Gildie (zobaczymy w praktyce)

Pod znakiem zapytania:

- cuboidy

- możliwość zakupu vipa, oraz przywileje związane z nim

Serwer powinien być czynny za ~15min.

Opublikowano

Mnie ten serwer sie podoba. Nie wiem co wam nie pasuje. Nie chcecie, nie grajcie. Mozecie wyjsc i zwolnic slota dla innych graczy ktorych interesuja losy serwera oraz gra na nim. Serdecznie zapraszam do wspolnej gry BombSite

Kocham mpcforum.pl!!!

18706.png

Opublikowano

Na tym polega survival Chłopcze.

A co do Cuba To bardzo tanio na innych survivalach spotykałem za taki wymiar 11 zł.

Serwer fajnie się zapowiada.

Polecam.

Pozdrowienia Budyn

Opublikowano

Szukasz dobrego survivala z ostrożnie dobranymi pluginami ? Denerwują Cię natrętni gracze, którzy poprzez różne hacki utrudniają grę ? Wbij tutaj, a nie pożałujesz ..

adresip.png

IP serwera: 94.23.225.32:17935

czasonline.png

Serwer dedykowany, więc dostępny jest 24/7

dodatkoweinfo.png

Serwer w chwili obecnej posiada 13 slotów co wraz z rozwojem sytuacji zaowocuje zwiększenie liczby slotów na potrzeby serwera. Nigdy nie wiadomo czy admin jest na serwerze czy nie ma, więc każdy gracz, który próbuje używać "wspomagaczy" zostaje automatycznie zbanowany na gorącym uczynku. Można także składać skargi/propozycję na naszym forum. Adres naszego forum znajdziecie na serwerze.

Zapraszamy do gry !

Zapraszamy PRO serwer!!!! POLECAM!!

Mój nick w grze:olwiaaa polecam się z pomocą

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...