Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Problem]

radar222

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam,piszę dlatego,iż postacie, przeciwnicy oraz budynki strasznie wolno mi się ładują co powoduje liczne bugi lub śmierć mojego superbohatera. Podaje parametry mojego komputera"

Procesor Intel CORE i3 2100 2x3,1 GHz

4 GB

Geforce GT 520 2048MB-grafa

zasilacz chyba 550V

Win7

Internet : przy pobieraniu ciągnie mi ok. 1100 kb\s - od razu proszę o podanie ile to mb

2ahwswi.jpgPomogłem? Wciśnij '' Lubię to''
Opublikowano

1,1 mb bodajże.

Nie ma łącza 1,1 mb. Jest to około 10 mb, tak jak pisał radar.

Lagi mogą być spowodowane, przeciążeniami serwera, spróbuj grać w innych godzinach, kiedy na serwerze jest mniejsza liczba graczy. Stan serwera możesz zaobserwować na stronie głównej gry. Jeśli to nie pomoże to napisz.

1294477714-U1.png

Opublikowano

Dzięki , lecz grałem już kilkanaście razy po 2 w nocy nawet , ale nadal było to samo. Jakieś inne propozycje?

Opublikowano

To na pewno nie wina sprzetu, grafe mam taką samą i wszystko elegancko sie ładuje.. ram i proc też wystarczy.. wolny net to i tekstury sie wolno ładują..

Opublikowano

net nie jest wolny, kolega ma 2 mb i chodzi mu pięknie. To napewno nie wina neta (szybkiego :D )

Opublikowano

ale to tylko dotyczy setu pve tier2? bo przynajmniej resztę mogę kupować jak mi pasuje

Może coś pomieszałeś w opcjach. Wejdź do gry następnie do zakładki Settings i sprawdź czy wszystko masz poprawnie ustawione.

1294477714-U1.png

Opublikowano

Zaktualizowałem stery do karty graficznej i odziwo wszystko jest teraz ok. Można zamknąć :D

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...