Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Pytanie] Prywatne serwery

majorekboss2

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Szczerze mówiąc to nie wiem.Kiedyś próbowałem zrobić konto tam i pobrać klienta gry ale wywalało mi jakieś błędy że serwer niedostępny czy coś innego.Jednak z jednej strony może być to prawdą ponieważ, widziałem filmiki i zdjęcia i wyglądają one bardzo wiarygodnie ale nie wieżę do końca czy to prawda.

1346581101-U331713.gif ExModNFSW I NFSWHelper 1346581101-U331713.gif

Opublikowano

Pobrałem i tak: to jest link do zwykłego oryginalnego launchera. Widzę dużo komentarzy i wszyscy mówią, że to Fake. Nie spotkałem się jeszcze z żadnym pozytywnym komentarzem. Szkoda bo bym sobie zagrał :D

Teraz muszę jeszcze raz instalować nfs :P

jLRw2A6.png

Opublikowano

To jest Feak ( wpisz pasy pewny hack ) mój kumpel z klasy tez gadał mi o tym servie prywatnym pobral wpisal pasy 2 tygodnie puzniej konto 50 lvl mial zniszczony , za 3 dni puzniej ktos mu wyczerpal Game Cash i usuna czesci z auta potem pare dni tez w tyl i mial usuniete KONTO (POSTAC) wiec nie warto filmiki sa ale to sciema by dali w HD jak prywatny serv wszystko ladnie pieknie a tu Fakkeeeee............... !!!

Opublikowano

Też bym zagrał sobie ;d , ale popatrzcie na ranking tam ktoś grał i nadal gra tam są odblokowanie lv powyżej 50+ ;p

Nick w NFS World : NORBIII98

ATL POWER !

Opublikowano

Też bym zagrał sobie ;d , ale popatrzcie na ranking tam ktoś grał i nadal gra tam są odblokowanie lv powyżej 50+ ;p

To może być zwykły tekst i co jakiś czas edytowany :D

UP: Zgadzam się z tobą. Na pewno gra u EA jest ciekawsza, więcej osób gra, ale taki serwer przydałby się np.: do testowania aut, bo jak widać łatwo tam zdobywa się kase

jLRw2A6.png

Opublikowano

No, szkoda, że nie ma takiego serwa, jeszcze żeby były tam wszystkie auta i części za kasę z gry jak w normalnych NFS <3

//nie podajemy reflinków

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...