Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Ban za Modkamer

mati18137

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam,czy jeśli mój bot lata na modkamerze a siedzę na normalnym metinie drugim kontem które jest z botem w pt to czy ja też dostane bana? czy tylko te konto na modkamerze?

Opublikowano

Nie , bo czasem musieli by banować cale osiedla , bloki ( korzystające z tego samego IP )

Opublikowano

Jedno konto jeden e-mail ale ok:) Jak będziesz miał dwa konta np. konto1 i konto2 i to samo hasło to możesz mieć bana na oba;p

(używając hacków w pt oczywiście)

Opublikowano

Może ci zbanować jedno, może Tobie zbanować dwa. Wszystko zależy od determinacji GMa, jeśli będzie chciał to dojdzie do Ciebie po IP (w przypadku gdy tj. SGM). Już kilka razy wyłapałem a miałem całkiem inne konta. Dopiero później (około po 2 dniach) admin zauważył, ze kiedyś miałem powiązane konto (bot) z innym hasłem na głównej postaci, jak sprawdził?? (tego nawet garbate aniołki nie wiedza?? ^^) przypuszczam ze rejestracje robiłem na tym samym IP. Tak wiec na wszelki wypadek nie ryzykuj.

BOISZ SIĘ ŚMIERCI ???CHCESZ WYJŚĆ??? ZA PÓŹNO "WALCZ A PRZEŻYJESZ"

ZOBACZ NA WŁASNE OCZY JAKIE REGUŁY RZĄDZĄ ŚMIERCIONOŚNYM SZEŚCIANEM!

ff20051125a2a.jpg

CUBE ZERO ! KLAUSTROFOBIA, STRACH CHCESZ WIĘCEJ??

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...