Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Poszukujesz GM ?

Esker

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Zostanę GM !!

Kilka słów na wstępie:

Na początku mojego podania chciałbym się przedstawić.Mam na imię Olaf i mam 16lat ,pochodzę z Łodzi.Na co dzień rozwijam swoje doświadczenie i wiedzę o grze Metin2.Poświęcam około 3-4 godziny dziennie na siedzenie przed monitorem.Interesuje się sportem ,obecnie 2-letni staż w sztuce walki "Boks".

Doświadczenie z Metin2:

Moim najwyższym osiągnięciem w Metin2PL jest: ninja 64lvl.Nick mojej postaci to FeKoX ,serwer - 18(Phobos).Moim zdanie postać rozwinięta perfekcyjnie ,misje z biologiem zrobione do mojego lvl'a ,prawie 2 skile P.

FeKoX

z zasadzki uderzyłem ponad 27k z krytykiem.Obecnie zakończyłem karierę.

O sobie ;D :

Jestem osoba sprawiedliwą ,która każdego traktuje równo ,bez względnie na sytuacje ,miejsce i czas.Mam poczucie humoru ,lubię sobie pożartować i pośmiać.Potrafię każdego zrozumieć ,każdy błąd i okoliczności.Zawsze służę pomocą w trudnej sytuacji i miejscu.Nie obrażam innych ,nikogo nie faworyzuję tzn. jestem dla każdego taki sam i nic więcej.Ciesze się życiem i to co w nim mam ,nie kłamie.Umiem się zachować w odpowiednim miejscu i wspierać w trudnych chwilach.Jestem osobą pracowitą ,dążącą do celu bezwzględnie.Z radością wykorzystuje swój czas.Umiem się poświęcić dla innych.Wiem też co znaczy zaczynać wszystko od ZERA! Podanie pisze tyko z nudów - nie mam co robić ,więc chce poszukać jakiegoś zajęcie ,o którym mam pojęcie.Nie jestem najlepszy ,ale jednak chce się podołać w tym zadaniu.

Co bym robił jako GameMaster?

To co powinien robić każdy GM :

-pomagał innym

;) ,

-służył zawsze pomocą ,

-pilnował porządku i estetyki na serwerze,

-potrafił wyjaśnić każdą sytuacje,

-TĘPIŁ CHEATERÓW!

-i wiele ,wiele więcej.

;) ;) ;)

Kontakt:

-E-mail: [email protected]

-GG:40055485

54316_23_04_11_6_37_10.png

15402.png

10319.png

18706.png

DAJ PLUSA +

26746_11_06_11_9_45_04.png

Opublikowano

Kilka słów na wstęp:

Na początku mojego podania chciałbym się przedstawić.Mam na imię Przemek i mam 16lat ,pochodzę z tarnowa.Na co dzień rozwijam swoje doświadczenie i wiedzę o grze Metin2.Poświęcam około 2-3 godziny dziennie na siedzenie przed monitorem.Interesuje się sportem ,obecnie 6-letni staż w grze w piłke norzną na Uni tarnow,a takze karate pas żółty z zieloną belką

Doświadczenie z Metin2:

Moim najwyższym osiągnięciem w Metin2PL jest: woj 74lvl.Nick mojej postaci to Przemocz,serwer - 25.Moim zdanie postać rozwinięta perfekcyjnie ,misje z biologiem zrobione do mojego lvl'a ,prawie 3 skile P.

FeKoX

z sarzy ponad 19k z krytykiem.Obecnie zakończyłem karierę.

O sobie:

Jestem osoba sprawiedliwą ,która każdego traktuje równo ,bez względnie na sytuacje ,miejsce i czas.Mam poczucie humoru ,lubię sobie pożartować i pośmiać.Potrafię każdego zrozumieć ,każdy błąd i okoliczności.Zawsze służę pomocą w trudnej sytuacji i miejscu.Nie obrażam innych ,nikogo nie faworyzuję tzn. jestem dla każdego taki sam i nic więcej.Ciesze się życiem i to co w nim mam ,nie kłamie.Umiem się zachować w odpowiednim miejscu i wspierać w trudnych chwilach.Jestem osobą pracowitą ,dążącą do celu bezwzględnie.Z radością wykorzystuje swój czas.Umiem się poświęcić dla innych.Wiem też co znaczy zaczynać wszystko od ZERA! Podanie pisze tyko z nudów - nie mam co robić ,więc chce poszukać jakiegoś zajęcie ,o którym mam pojęcie.Nie jestem najlepszy ,ale jednak chce się podołać w tym zadaniu.

ten opis odzwierciedla mnie

Co bym robił jako GameMaster?

To co powinien robić każdy GM :

-pomagał innym,

-służył zawsze pomocą ,zawsze,

-pilnował porządku i estetyki na serwerze,

-potrafił wyjaśnić każdą sytuacje,

-TĘPIŁ CHEATERÓW!

-i wiele ,wiele więcej.

oczywiesie komendy parwaiw połowa na pamiec

mialem swoj priv

reflink

Opublikowano

Myślisz że gm-a biorą od tak? za dobre zachowanie i pilnowanie porządku? musisz coś pomagać w serverze, być sponsorem, zrobić clienta czy technikiem.

Idź tu, ale nie zdobędziesz GM'a i tak.

http://www.mpcforum.pl/topic/482876-poszukuje-gm-testera-chce-zostac-gm-poszukuje-sponsorahostera-grafikapomocy-przy-postawieniu-serwera/

1367591241-U459639.png

Opublikowano

Tutaj pisz:

http://www.mpcforum.pl/topic/482876-poszukuje-gm-testera-chce-zostac-gm-poszukuje-sponsorahostera-grafikapomocy-przy-postawieniu-serwera/

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...