Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Pytanie]-Jak mieć więcej bestii ?

TrenujeSplowe

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam piszę ten temat dlatego że nie uzyskałem żadnych informacji na temat jak mieć więcej bestii szukałem i nic. Można raczej mieć więcej niż jedną bestie ale nie w takim ekwipunku co tam daje się karte i np: zbroję besti albo broń tylkow grze że 2 bestie mi biją potwora raczej można mam 118 lvl opiekuna zwierząt i mam umiejętność na maksimum z panterą na niebieskim tle że mogę mieć w szyku więcej ich nie wiem właśnei jaka umiejętność mi potrzebna dlatego że teraz przywołam drugą bestie to pierwsza bestia za 20 sekund zniknie!!! :( proszę o pomoc

Opublikowano

OZ hmm.

W drzewie umiejętności drugiej profesji powinna być umiejętność

zdobywania większej ilości exp'a i pod nią powinna być umiejętność

podwójnego przywołania (dual summoning), która zwiększa ten czas

do 130 sekund.

Co do większej ilości.

Umiejętność kontrola bestii zwiększa ilość bestii w szyku z 1 do 3 później z 3 do 5, a dalej nie wiem.

Jeżeli nie o to Ci chodziło napisz czytelniej ponieważ sama dokładnie nie wiem o co Ci chodzi.

Zapraszam i polecam ~Aliszja Secret

faaaaajpg_enprqxn.jpg

Opublikowano

Dokładnie ,aby mieć przywołane 2 bestie na raz i trwało to długo musisz użyć skilla podwójne przywołanie.

Opublikowano

No coś z tym ale ja napisałem że nie o to mi chodzi ja mam coś takiego że przywołam bestię drugą i parę sekund i znika pierwsza ja to napisałem chodzi mi o to aby bez sekund mieć 2 lub 3 bestie tak ciągle jak jedna bestia wiesz o co chodzi ja widziałem na pewno to nie cheaty

ale nie w szyku w szyku mam właśnie 5 miejsc :) ale jak ulepszę te umiejętności na max. to i tak to nie będzie to trwało tak długo

Opublikowano

Aaaa chodzi Ci ,żeby mieć 2 bestie cały czas.

No niestety musisz mieć profesję mistrzowską, która jest od 150 lvla.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...